Πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του «Matrix 4» στο Σαν Φρανσίσκο

matrix-4
ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Keanu Reeves και Carrie-Ann Moss επιστρέφουν ως Neo και Trinity το καλοκαίρι του 2021.

Πριν από λίγους μήνες ανακοινώθηκε πως το «Matrix», ένα από τα σπουδαιότερα κινηματογραφικά franchise επιστημονικής φαντασίας, θα επιστρέψει στην μεγάλη οθόνη το 2021. Τα γυρίσματα της τέταρτης ταινίας έχουν ξεκινήσει και ήδη κυκλοφόρησαν τα πρώτα πλάνα από την παραγωγή.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο YouTube, ο Neo, τον οποίο ερμηνεύει για άλλη μια φορά οKeanu Reeves, πηδά από την οροφή ενός κτιρίου στο Σαν Φρανσίσκο μαζί με την Trinity (Carrie-Ann Moss) με την βοήθεια προστατευτικών σχοινιών. Παραμένει άγνωστο εάν στην συγκεκριμένη σκηνή εμφανίζονται οι δύο χολιγουντιανοί αστέρες ή κασκαντέρ.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, η Lana Wachowski, η οποία σκηνοθέτησε τις τρεις πρώτες ταινίες της σειράς με την αδερφή της, Lily, θα γυρίσει τη νέα συνέχεια. Δίπλα στους Reeves και Moss θα εμφανιστούν μεταξύ άλλων οι Priyanka Chopra Jonas, Yahya Abdul-Mateen II και Neil Patrick Harris.

Ο Hugo Weaving που ενσάρκωσε τον πράκτορα Smith στις τρεις πρώτες ταινίες του franchise επιβεβαίωσε πρόσφατα πως παρά το ενδιαφέρον του ιδίου και της Wachowski, δεν θα συμμετάσχει τελικά στο νέο σίκουελ, καθώς είχε ήδη αναλάβει έναν ρόλο στην θεατρική παραγωγή του «The Visit» στο Λονδίνο.