Γιατί λείπει η Lisa Turtle από το reboot του «Πριν χτυπήσει το κουδούνι»;

saved-by-the-bell
ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

«Λίγο απογοητευμένη και στεναχωρημένη» δηλώνει η Lark Voorhies για τον «παραγκωνισμό» της από την νέα σειρά.

Πριν από λίγες εβδομάδες έγινε γνωστό πως μια από τις πιο κλασικές τηλεοπτικές σειρές των 90s, το «Πριν χτυπήσει το κουδούνι», θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη μέσω της πλατφόρμας streaming Peacock. Στο καστ του reboot συμμετέχουν ορισμένοι ηθοποιοί της original σειράς, ο Mark-Paul Gosselaar, ο Mario Lopez και η Elizabeth Berkley μεταξύ άλλων, όχι όμως η Lark Voorhies που ενσάρκωσε την Lisa Turtle.

NBC

Σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Dr Oz», η Voorhies αποκάλυψε πως οι παραγωγοί της νέας σειράς δεν επικοινώνησαν μαζί της για μια ενδεχόμενη επιστροφή στον ρόλο της, ενώ δήλωσε πως νιώθει «λίγο απογοητευμένη και στεναχωρημένη».

«Πρέπει να ομολογήσω πως νιώθω λίγο απογοητευμένη και στεναχωρημένη που δεν με κάλεσαν να συμμετάσχω στο reunion [της σειράς], όπως και σε άλλα events για τα μέλη του καστ» δήλωσε χαρακτηριστικά η Voorhies.

Η 45χρονη ηθοποιός, τραγουδίστρια και μοντέλο εκτιμά πως ένας από τους λόγους που δεν της έγινε πρόταση για το reboot του «Πριν χτυπήσει το κουδούνι» είναι η διάγνωση της με διπολική διαταραχή του 2012.

«Αντιλαμβάνομαι ότι αυτή η αινιγματική διαταραχή που έχω μπορεί να έπαιξε σημαντικό ρόλο στην λήψη εκείνης της απόφασης. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, πραγματικά είμαι ευγνώμον που είχα την ευκαιρία να δουλέψω σε μια εκπομπή με τόση επιτυχία».