Anya Taylor-Joy: «Δεν έχω σπίτι»

anya-taylor-Joy Featureflash Photo Agency
ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Η χολιγουντιανή σταρ αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο άργησε να μάθει να μιλάει αγγλικά.

Η Anya Taylor-Joy αποκάλυψε πως λόγω των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων της, δεν έχει σπίτι. Η 23χρονη ηθοποιός γεννήθηκε στο Μαϊάμι των ΗΠΑ και στην συνέχεια έζησε σε Αργεντινή και Μεγάλη Βρετανία.

Στην εμφάνιση της στην εκπομπή «Live with Kelly & Ryan» η Taylor-Joy σχολίασε πως «δεν είναι σίγουρη» πιο μέρος να αποκαλέσει σπίτι. «Είναι λίγο μπερδεμένο. Γεννήθηκα στις ΗΠΑ, αλλά πήγε κατευθείαν στην Αργεντινή, όπου βρίσκεται όλη η οικογένεια μου – μετά μετακομίσαμε στο Λονδίνο» εξήγησε η ηθοποιός.

«Τότε άρχισα να δουλεύω ως ηθοποιός και δεν έχω σταματήσει να γυρνάω ταινίες, οπότε δεν έχω ακόμα σπίτι, αλλά δουλεύω πάνω σε αυτό» συμπλήρωσε η Taylor-Joy. Αν και τα αγγλικά της είναι πλέον άπταιστα, η ηθοποιός αρνήθηκε στην αρχή να μάθει την γλώσσα όταν μετακόμισε με τους γονείς της στο Λονδίνο.

Shutterstock / Featureflash Photo Agency

«Έμαθα αγγλικά όταν ήμουν οχτώ γιατί ήμουν πεπεισμένη πως αν δεν μίλαγα την γλώσσα στην Αγγλία θα με έστελναν σπίτι [στην Αργεντινή] αλλά δεν έπιασε. Δεν είχα φίλους, οπότε έπρεπε να μάθω την γλώσσα αρκετά γρήγορα» εξήγησε στην εκπομπή.

«Το θέμα είναι πως έχω αγγλική προφορά όταν μιλάω με την μητέρα μου, αλλά επειδή δεν είναι η πρώτη γλώσσα μου, τείνω να μιμούμαι τους ανθρώπους γύρω μου. Οπότε αν πάω στην Ιρλανδία, ξαφνικά αρχίζω και ακούγομαι σαν Ιρλανδή. Τότε προσπαθώ να εξηγήσω πως δεν αστειεύομαι, απλά προσπαθώ να βγάλω άκρη» κατέληξε η Taylor-Joy.