Ανοιχτό το ενδεχόμενο επανένωσης των Sonic Youth

sonic-youth
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ο Lee Ranaldo τόνισε πως αν και δεν βρίσκεται στα σχέδια των υπολοίπων μελών του συγκροτηματος, δεν θα απέκλειε ένα reunion.

Έχουν περάσει σχεδόν δέκα χρόνια από την διάλυση των Sonic Youth που επήλθε μετά το διαζύγιο της Kim Gordon και του Thurston Moore. Έκτοτε τα μέλη του συγκροτήματος έχουν αφοσιωθεί σε προσωπικά projects και παραμένει άγνωστο εάν θα γίνει ποτέ μια επανένωση.

Ο πρώην κιθαρίστας των Sonic Youth, Lee Ranaldo, ρωτήθηκε από το NME για τις πιθανότητες ενός reunion, με τον ίδιο να απαντά πως «δεν έχει ιδέα», εκτιμώντας πως κάτι τέτοιο δεν βρίσκεται στις σκέψεις ή προθέσεις των υπολοίπων μελών.

Shutterstock / Christian Bertrand

«Μέσα σε τέσσερις μήνες, ο Thruston, η Kim και εγώ θα κυκλοφορήσουμε νέους δίσκους, σε νέες κατευθύνσεις. Δεν θα έλεγα όμως ποτέ. Ήταν μια εξαιρετική εποχή» συμπλήρωσε ο Ranaldo.

Εφόσον όμως αποφασίσουν στο μέλλον να επανενωθούν, ο κιθαρίστας εξέφρασε την ελπίδα πως «θα έχουμε ξεχάσει πως θα παίζονται τα παλιά τραγούδια και απλά θα τα παρατήσουμε για να γράψουμε νέα μουσική. Θα προτιμούσα αυτό από το να ξαναμάθω πως παίζεται το “Teen Age Riot».

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Moore κυκλοφόρησε το «Spirit Counsel», ενώ ένα μήνα αργότερα η Gordon έβγαλε το πρώτο της solo άλμπουμ με τίτλο «No Home Record». Το νέο άλμπουμ του Ranaldo με τον Raül Refree, το «Names of North End Women» κυκλοφορεί σήμερα, 21 Φεβρουαρίου.