Νέο acoustic EP και ταινία μικρού μήκους από τους Coldplay

coldplay-reimagined
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

«Καταφέραμε να απλοποιήσουμε αυτά τα τραγούδια αφαιρώντας δύο μέλη του συγκροτήματος» δήλωσε ο Chris Martin.

Οι Coldplay κυκλοφόρησαν ένα νέο EP με λιτές εκτελέσεις τραγουδιών από το τελευταίο άλμπουμ τους, το «Everyday Life». Το «Reimagined» EP αποτελείται από acoustic εκδοχές των «Cry Cry Cry», «BrokEn» και «Champion of the World» και είναι διαθέσιμο μέσω του Apple Music.

Μαζί με το νέο EP, οι Coldplay μοιράστηκαν μια ταινία μικρού μήκους και δημοσιοποίησαν στην πλατφόρμα του YouTube ένα τρέιλερ διάρκειας ενός περίπου λεπτού.

«Σήμερα προσπαθήσαμε να απλοποιήσουμε ορισμένα από αυτά τα τραγούδια τα οποία ήδη ήταν λιτά. Το καταφέραμε αφαιρώντας δύο μέλη του συγκροτήματος» δήλωσε ο Chris Martin για την νέα κυκλοφορία.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο frontman του βρετανικού συγκροτήματος σχολίασε πως οι Coldplay έχουν πετύχει όλους τους στόχους τους και πλέον θεωρούν πως προσφέρουν μια «υπηρεσία» στο ακροατήριο τους.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε πως «δεν υπάρχουν πλέον φιλοδοξίες καριέρας» και ότι «δουλειά μας είναι να μεταφράζουμε τα τραγούδια που λαμβάνουμε, να βγαίνουμε εκεί έξω και να είμαστε χρήσιμοι στον κόσμο, εφόσον το θέλουν».