Τα «Φιλαράκια» επιστρέφουν και επίσημα

friends
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Η παρέα των Ross, Rachel, Monica, Chandler, Joey και Phoebe θα επιστρέψει τον Μάιο για ένα unscripted special μέσω του HBO Max.

Μετά από 16 χρόνια, η εμβληματική τηλεοπτική σειρά «Τα φιλαράκια» θα επιστρέψει τον Μάιο μέσω της πλατφόρμας streaming HBO Max. Η επίσημη ανακοίνωση για το πολυσυζητημένο reunion έγινε την περασμένη Παρασκευή, με τους πρωταγωνιστές της σειράς να μοιράζονται τα νέα μέσω των προφίλ τους στο Instagram.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το reunion θα είναι ένα unscripted επεισόδιο το οποίο θα γυριστεί στο Stage 24 του στούντιο της Warner Bros, όπου είχαν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς.

Warner Bros

Σύμφωνα με πηγές του Variety, οι David Schwimmer, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow και Matthew Perry θα λάβουν «τουλάχιστον 2,5 εκατομμύρια δολάρια ο καθένας» για συμμετοχή στο επεισόδιο. Ο Ben Winston θα σκηνοθετήσει το επεισόδιο, ενώ οι Kevin Bright, Marta Kauffman και David Crane θα έχουν ρόλο εκτελεστικού παραγωγού.

Οι πρώτες φήμες για μια ενδεχόμενη επιστροφή της σειράς κυκλοφόρησαν την περασμένη χρονιά, όμως στην πορεία προέκυψαν προβλήματα με τον προγραμματισμό της παραγωγής λόγω των υποχρεώσεων των ηθοποιών.

Reuters / Mike Blake

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει πολλά χρόνια από την ολοκλήρωση του δέκατου κύκλου το 2004, η τηλεοπτική σειρά παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής. Για πολλά χρόνια η σειρά είχε βρει στέγη στο Netflix, όμως η Warner Brothers ανέκτησε τα δικαιώματα streaming για να ενισχύσει την δική της ανταγωνιστική πλατφόρμα που δημιούργησε με το HBO.