Η Melanie C μιλά για τα προβλήματα διατροφικής διαταραχής που αντιμετώπισε ως Spice Girl

spice-girls Featureflash Photo Agency
ΤΡΙΤΗ, 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ένας καβγάς με την Victoria Beckham σε Brit Awards της προκάλεσε μεγάλες ανασφάλειες και την επηρέασε για πολλά χρόνια.

Η Melanie Chisholm έγινε παγκοσμίως γνωστή ως Mel C ή Sporty Spice με τις Spice Girls την δεκαετία του 1990, όμως μαζί με τις τεράστιες επαγγελματικές επιτυχίες η Βρετανίδα τραγουδίστρια αντιμετώπισε διατροφικές διαταραχές και κατάθλιψη.

Σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Desert Island Discs» του BBC Radio 4, η Chisholm μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματα που αντιμετώπισε μακριά από τις κάμερες. Σύμφωνα με την Chisholm, ένας καβγάς με την Victoria Adams στα Brit Awards το 1996 λίγο έλειψε να της στοιχήσει την θέση της στο pop συγκρότημα.

Shutterstock / Featureflash Photo Agency

«Τα βάζω όλα σε σειρά στο κεφάλι μου τώρα και πιστεύω ότι εκεί ξεκίνησαν πολλά από τα προβλήματα μου. Έπρεπε να είμαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό μου μετά από τότε, για να μην τα κάνω θάλασσα» δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια και συνεχίζοντας εξήγησε πως το συμβάν την επηρέασε βαθύτατα, αφού την έκανε να αντιληφθεί πόσο σημαντική για την ίδια ήταν η συμμετοχή της στις Spice Girls.

«Ήμασταν στα Brits και όλες είχαμε πιει λίγα ποτά. Μου είπαν πως αν ξανασυνέβαινε θα με έδιωχναν» τόνισε στην συνέντευξη. Η πίεση της δημοσιότητας και η ανάγκη που ένιωθε ώστε να δίνει μια εικόνα τελειότητας ως μέλος των Spice Girls την οδήγησε σε ένα μοτίβο ανορεξίας, βουλιμίας και κατάθλιψης που αντιμετώπισε για πολλά χρόνια.

Shutterstock / Featureflash Photo Agency

«Με περιέγραφαν ως την απλή που κάθεται πίσω, οπότε προσπάθησα να γίνω τέλεια. Κατέληξα να αρρωστήσω βαριά. Ήμουν ανορεξική για λίγα χρόνια. Γυμναζόμουν εμμονικά και κατέληξα να έχω βαριά κατάθλιψη – βρισκόμουν σε άρνηση» κατέληξε η Melanie C.