Αναβλήθηκαν τα γυρίσματα του «Επικίνδυνη αποστολή 7» στην Βενετία λόγω κορωνοϊού

tom-cruise Featureflash Photo Agency
ΤΡΙΤΗ, 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Πάνω από 220 άνθρωποι έχουν προσβληθεί από τον ιό στην Ιταλία, ενώ επτά έχουν χάσει την ζωή τους.

Η Paramount Pictures ανακοίνωσε πως αποφάσισε να αναβάλει τα γυρίσματα του «Επικίνδυνη αποστολή 7» στην Βενετία της Ιταλίας λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των παραγωγών, η απόφαση πάρθηκε μετά την ανακοίνωση των αρχών της ιταλικής πόλης να διακοπούν οι δημόσιες συγκεντρώσεις.

Τα γυρίσματα στην Βενετία είχαν προγραμματιστεί να διαρκέσουν τρεις εβδομάδες και παραμένει άγνωστο πότε θα συνεχίσουν. Το ιταλικό υπουργείο Υγείας δήλωσε πως περίπου 4.100 άνθρωποι έχουν εξεταστεί προληπτικά για τον κορωνοϊό και μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί πάνω από 220 κρούσματα, ενώ επτά άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους.

Μετά την Κίνα και την Νότια Κορέα, η Ιταλία έχει πλέον τα περισσότερα κρούσματα του κορωνοϊού, καθώς έχουν εντατικοποιηθεί οι έλεγχοι και έχουν παρθεί πολλά μέτρα για να περιοριστεί η διάδοση του. Χάρη στην άμεση κινητοποίηση των υγειονομικών αρχών της χώρας τα κρούσματα αυξάνονται με πιο αργούς ρυθμούς.

Ο Tom Cruise έχει συμφωνήσει να επιστρέψει στον ρόλο του Ethan Hunt για άλλες δύο ταινίες, με την πρεμιέρα της έβδομης ταινίας του franchise να έχει προγραμματιστεί για τον Ιούλιο του 2021 και της όγδοης τον Αύγουστο του 2022. Σκηνοθέτης των δύο ταινιών θα είναι ο Christopher McQuarrie, ο οποίος σκηνοθέτησε τα δύο τελευταία σίκουελ της σειράς, το «Επικίνδυνη αποστολή: Μυστικό έθνος» το 2015 και το «Επικίνδυνη αποστολή: Η πτώση» το 2018.