Οι συμβουλές του Harrison Ford για έναν επιτυχημένο γάμο

harrison-ford-calista-flockhart Kathy Hutchins
ΤΡΙΤΗ, 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ο Αμερικάνος ηθοποιός παντρεύτηκε την Calista Flockhart το 2010 και αποκάλυψε τα «μυστικά» του για έναν πετυχημένο γάμο.

Ο Harrison Ford έδωσε μια νέα συνέντευξη όπου αποκάλυψε το «μυστικό» του για έναν πετυχημένο γάμο. Ο 77χρονος ηθοποιός παντρεύτηκε την Calista Flockhart πριν από περίπου δέκα χρόνια και μίλησε για την διάρκεια της σχέσης του στο Parade, στα πλαίσια προώθησης της νέας του ταινίας, «Το κάλεσμα της άγριας φύσης».

«Να μην μιλάς και να κουνάς το κεφάλι σου, χαμογελαστός» δήλωσε με μια διάθεση χιούμορ ο βετεράνος ηθοποιός στο περιοδικό. Ο Ford, ο οποίος έχει άδεια πιλότου για 25 χρόνια, συμπλήρωσε πως πετάει μονάχα «εάν έχουν τελειώσει οι δουλειές μου και δεν υπάρχει τίποτα πιο επείγον».

Shutterstock

Στην ίδια συνέντευξη ο χολιγουντιανός αστέρας αποκάλυψε πως δεν ήταν η πρώτη επιλογή για τον ρόλο του Indiana Jones – ο George Lucas δεν ήθελε να κατηγορηθεί για «ευνοιοκρατία» καθώς ο Ford είχε ήδη ενσαρκώσει τον Han Solo με μεγάλη επιτυχία. Αρχική επιλογή για τον ρόλο του εμβληματικού αρχαιολόγου ήταν ο Tom Selleck, ο οποίος όμως δεν μπορούσε να αποδεσμευτεί από τις υποχρεώσεις του για την τηλεοπτική σειρά «Magnum PI».

Σχετικά με την πέμπτη ταινία του ως Indiana Jones, ο Ford σχολίασε πως «είναι δύσκολες, αλλά είναι διασκεδαστικές», ενώ παράλληλα απέφυγε να αποκαλύψει στοιχεία για την πλοκή της νέας ταινίας που θα γυρίσει ο Steven Spielberg.