Τέλος στην χρήση iPhone στους «κακούς» των ταινιών

apple-iphone-smartphone-kinito-texnologia
ΤΕΤΑΡΤΗ, 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Σύμφωνα με τον Αμερικάνο σκηνοθέτη, Rian Johnson, απαγορεύεται στους «κακούς» μιας ταινίας να χρησιμοποιούν συσκευές της εταιρείας επί της οθόνης.

Ο Rian Johnson αποκάλυψε πως η Apple βάζει έναν συγκεκριμένο όρο στις διαπραγματεύσεις της με τα χολιγουντιανά στούντιο σχετικά με την χρήση των προϊόντων της στην μεγάλη οθόνη. Πιο συγκεκριμένα ο τεχνολογικός κολοσσός απαγορεύει στους «κακούς» μιας ταινίας να χρησιμοποιούν iPhone.

«Δεν ξέρω εάν πρέπει να το πω ή όχι, είναι πολύ ενδιαφέρον. Η Apple σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς iPhone στις ταινίες, αλλά – και αυτό είναι πολύ σημαντικό εάν δείτε ποτέ μια ταινία μυστηρίου – οι κακοί δεν μπορούν να έχουν iPhone όταν βρίσκονται μπροστά στην κάμερα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Johnson σε συνέντευξη του στο Vanity Fair.

Shutterstock / Featureflash Photo Agency

Αφού προέβη στην σχετική αποκάλυψη για τις πολιτικές της Apple, ο Αμερικάνος σκηνοθέτης εκτίμησε πως όλοι οι συνάδελφοι «που έχουν έναν κακό στην ταινία τους και υποτίθεται ότι είναι μυστικό τώρα θέλουν να με σκοτώσουν».

Η Apple δεν έχει σχολιάσει τις δηλώσεις του Johnson, όμως δεδομένου των βέτο που έχει θέσει στις παραγωγές για την πλατφόρμα streaming της, δεν είναι απίθανο να ισχύει τέτοιος όρος.

Δείτε την συνέντευξη του Johnson για το Vanity Fair