Η Selena Gomez αναζητά την «σπάνια ομορφιά» των θαυμαστών της

selena-gomez Tinseltown
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Θαυμαστές της Αμερικανίδας pop star θα έχουν την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσουν στην διαφημιστική καμπάνια της Rare Beauty.

Μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram, η Selena Gomez ανακοίνωσε πως έχει ξεκινήσει το κάστινγκ για την διαφημιστική καμπάνια της νέας σειράς καλλυντικών Rare Beauty που φέρει την υπογραφή της. Στο μήνυμα της η 27χρονη pop star δήλωσε με ενθουσιασμό πως ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε όλους τους θαυμαστές της στην Αμερική.

«Το πρώτο κάλεσμα της #WeAreRare κοινότητας είναι εδώ και είμαστε ενθουσιασμένοι που χτίζουμε αυτή την κοινότητα μαζί! Έχει να κάνει με το να γιορτάζεις αυτό σε κάνει αυτός που είσαι και θα το λατρεύαμε να γίνει η φωνή σου μέρος της ιστορίας» έγραψε η Gomez.

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε κατοίκους των ΗΠΑ άνω των 18 ετών και τρέχει μέχρι την 1η Μαρτίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις online και στην συνέχεια η Gomez και η ομάδα της θα ανακοινώσουν μια πρώτη ομάδα νικητών στις 9 Μαρτίου.

Shutterstock / Bakounine

Οι νικητές του διαγωνισμού, πέραν του να πρωταγωνιστήσουν στην διαφημιστική καμπάνια, θα λάβουν πρώτοι τα προϊόντα της σειράς καλλυντικών.