Μικρές άγνωστες πληροφορίες για 10 αγαπημένους μουσικούς αστέρες

mikres-agnostes-plirofories-gia-10-agapimenous-mousikous-asteres

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

Οι καλλιτέχνες που λατρεύουμε, έχουν συνήθως μια προσωπική ζωή γεμάτη εντάσεις και ίντριγκες. Τα παρακάτω γεγονότα είναι μικρά trivia για τα ονόματα των συγκροτημάτων, τις καταχρήσεις και τους έρωτες μερικών από τους μεγαλύτερους αστέρες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

- Το πραγματικό όνομα του Marilyn Manson είναι Brian Hugh Warner. Το Marilyn Manson είναι ο συνδυασμός των ονομάτων της Marilyn Monroe και του serial killer Charles Manson.

- Ο Charles Manson έχει και άλλη μία σχέση με τη μουσική, καθώς πριν αρχίσει τις φρικτές δολοφονίες του, ήταν ένας αποτυχημένος μουσικός που έγραψε μερικά τραγούδια για τους Beach Boys.

- Οι Red Hot Chili Peppers σταμάτησαν τη χρήση ναρκωτικών ουσιών όταν ο κιθαρίστας τους Hillel Slovak πέθανε από υπερβολική δόση σε ηλικία 26 ετών το 1988. Η πρώτη ουσία που πήρε ο τραγουδιστής τους Anthony Kiedis, ήταν από τον πατέρα του σε εφηβική ακόμα ηλικία.

- Η αυτοκτονία του frontman των Nirvana Kurt Cobain είναι για πολλούς αντικείμενο συζήτησης, ενώ πολλοί είναι αυτοί που ακόμα πιστεύουν ότι πίσω από το θάνατό του κρύβεται η διάσημη πλέον χήρα του, Courtney Love.

- Άλλοι θάνατοι που απασχόλησαν αρκετά την κοινή γνώμη είναι αυτοί του μπασίστα των Metallica Cliff Burton σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, του κιθαρίστα των Def Leppard Steve Clark από υπερβολική δόση αλκοόλ και φυσικά, η αυτοκτονία του Michael Hutchence των INXS το 1997.

- Πολλοί είναι οι μουσικοί που πέθαναν σε ηλικία 27 ετών, μπαίνοντας έτσι στο Club 27 με τους καταραμένους 27άρηδες (διαβάστε εδώ σχετικό άρθρο του click@Life). Ανάμεσα τους βρίσκονται οι Kurt Cobain, Janis Joplin, Jimi Hendrix, Jim Morrisson και Amy Winehouse.

- Ένας dj δήλωσε κάποτε ότι το hit των Extreme «More Than Words» ήταν γραμμένο από τον τραγουδιστή για τον κιθαρίστα του συγκροτήματος…

- Οι Bon Jovi δεν πήραν το όνομά τους μετά από ιδέα του τραγουδιστή τους Jon Bon Jovi, μιας και το αληθινό όνομά του είναι John Francis Bongiovi.

- Οι απαιτήσεις των Van Halen πριν από κάθε συναυλία λέγεται ότι ξεπερνούν ακόμα και αυτές των πιο δύσκολων star της pop. Λέγεται ότι θέλουν πάντα ένα μπολ με M&M’s να τους περιμένει στο καμαρίνι, αλλά τα καφέ M&M’s να έχουν αφαιρεθεί. Μπορεί για κάποιους να ακούγεται εξωφρενικό, αλλά όπως έχουν δηλώσει, είναι ένας τρόπος να τσεκάρουν αν οι διοργανώτριες εταιρείες διαβάζουν τα συμβόλαιά τους σχολαστικά…

- Ο Βρετανός μουσικός και φιλάνθρωπος Bob Geldof και ο τραγουδιστής των INXS Michael Hutchence μισούσαν θανάσιμα ο ένας τον άλλον και η πέτρα του σκανδάλου ήταν η Paula Yates, τηλεοπτική ροκ περσόνα, σύζυγος του Geldof που τον χώρισε για τα μάτια του Hutchence, αποκτώντας μαζί του ένα παιδί.