Βen Affleck: ο νέος Batman που θα συναντήσει τον...Superman!

ben-affleck-o-neos-batman-pou-tha-sunantisei-tonsuperman-neos-batman-pou-tha-sunantisei-tonsuperman

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

Γνωρίζαμε ότι ο Superman θα συναντήσει στη μεγάλη οθόνη τον Batman, στο πολυαναμενόμενο σίκουελ της ταινίας «Man of steel» («Άνθρωπος ατσάλι») που σχεδιάζει ο σκηνοθέτης Zack Snyder. Όμως δεν ξέραμε ποιος θα ερμηνεύσει τον άνθρωπο-νυχτερίδα στη νέα αυτή φιλόδοξη παραγωγή που αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το καλοκαίρι του 2015.

Η ταυτότητα του νέου Batman, λοιπόν, μόλις αποκαλύφθηκε από τους υπεύθυνους της Warner Bros: είναι ο Ben Affleck, ο οποίος –μετά την επιτυχία της ταινίας του «Επιχείρηση Argo» ετοιμάζεται να ερμηνεύσει έναν κόμικ ήρωα με …βαρύ κινηματογραφικό παρελθόν.

«Γνωρίζαμε ότι χρειαζόμασταν έναν εξαιρετικό ηθοποιό για να αναλάβει έναν από τους δημοφιλέστερους υπερ ήρωες της DC Comics και ο Ben Affleck σίγουρα ταιριάζει. Η μοναδική καριέρα του αποτελεί απόδειξη του ταλέντου του και ξέρουμε ότι αυτός και ο Zack Snyder θα προσδώσουν νέα διάσταση στη διπλή προσωπικότητα του χαρακτήρα», τόνισε σε δήλωσή του ο Greg Silverman, πρόεδρος του δημιουργικού τμήματος της Warner Bros.

Ο Βen Affleck προστίθεται στη λίστα των ηθοποιών που έχουν ενσαρκώσει τον Batman στη μεγάλη οθόνη. Τη μάσκα και την κάπα του Batman έχουν βάλει-με λιγότερη ή περισσότερη επιτυχία-οι Michael Keaton, George Clooney και πιο πρόσφατα ο Christian Bale, στην τριλογία του Christopher Nolan «Ο σκοτεινός Ιππότης».

Ο Zack Snyder, ο σκηνοθέτης της περιπέτειας «Ο άνθρωπος ατσάλι» («Man of steel») επανέφερε στη μεγάλη οθόνη τον Superman σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία στο παγκόσμιο box office (650 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως). Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ο τίτλος του νέου σίκουελ που ετοιμάζει με τον Superman και τον Batman, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσουν το «παρών» όλοι οι σταρ του φιλμ «Άνθρωπος ατσάλι» («Μan of steel»), δηλαδή οι: Ηenry Cavill, Amy Adams, Laurence Fishburne και Diane Lane.