Απρίλιο κυκλοφορεί το «Chromatica» της Lada Gaga

lady-gaga JStone
ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Η Αμερικανίδα pop star μίλησε για την σημασία του έκτου άλμπουμ της σε πρόσφατη συνέντευξη στον Zane Lowe.

Την περασμένη εβδομάδα η Lady Gaga κυκλοφόρησε ένα νέο single, το «Stupid Love», το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο πολυαναμενόμενο έκτο άλμπουμ της με τίτλο «Chromatica». Σύμφωνα με δηλώσεις της Αμερικανίδας pop star στην εκπομπή του Zane Lowe, το νέο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου.

«Το σύμβολο του “Chromatica” έχει ένα ημιτονοειδές κύμα, το οποίο είναι το μαθηματικό σύμβολο του ήχου και από όπου προέρχεται όλος ο ήχος και για μένα ο ήχος είναι αυτό που με θεραπεύει στη διάρκεια της ζωής μου και με θεράπευσε ξανά όταν έκανα αυτό το άλμπουμ και αυτό είναι πραγματικά αυτό που κάνει το “Chromatica”» δήλωσε η Gaga.

Στην συνέχεια η 33χρονη τραγουδίστρια εξήγησε στον Lowe πως «πρόκειται για θεραπεία, για γενναιότητα και όταν μιλάμε για αγάπη νομίζω ότι είναι τόσο σημαντικό να συμπεριλάβουμε το γεγονός ότι απαιτείται ένας τόνος γενναιότητας για να αγαπά κανείς».

Το «Chromatica» θα είναι διαθέσιμο σε CD, κασέτα, βινύλιο και ως digital download, ενώ υπάρχει ένα «analogue set» που περιλαμβάνει την κασέτα και το βινύλιο και ένα «super set» που περιέχει την κασέτα, το LP και ένα CD με αποκλειστικά bonus tracks.

Μαζί με το νέο άλμπουμ η Lady Gaga έχει δημιουργήσει μια νέα σειρά merchandise με φούτερ, tie dye μπλούζες, καπέλα και άλλα αξεσουάρ. Η προπώληση του άλμπουμ έχει ήδη ξεκινήσει μέσω του επίσημου διαδικτυακού καταστήματος της.