Robbie Williams: «Απέρριψα τους Queen λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης»

robbie-williams Andrea Raffin
ΠΕΜΠΤΗ, 05 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Ο Βρετανός τραγουδιστής μίλησε για την πρόταση συνεργασίας που του έγινε και εκθείασε το ταλέντο του Adam Lambert.

Ο Robbie Williams αποκάλυψε πως του είχε γίνει πρόταση να γίνει frontman των Queen, πριν αναλάβει ο Adam Lambert, την οποία όμως απέρριψε. Ο Βρετανός μουσικός εξήγησε πως η «χαμηλή αυτοεκτίμηση» που είχε για τον εαυτό του τον ανάγκασε να πει όχι στους Queen.

Πιο συγκεκριμένα, ο Williams δήλωσε σε συνέντευξη του στο SiriusXM πως είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στον Brian May και τον Roger Taylor με την συνεργασία τους το 2001, όταν και ηχογράφησαν μαζί μια νέα εκτέλεση του «We Are The Champions» για το soundtrack της ταινίας «Ο θρύλος ενός ιππότη» με τον Heath Ledger.

Shutterstock / Andrea Raffin

«Αν και είμαι πολύ σίγουρος εδώ με το μικρόφωνο, έχω πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση. Σκέφτηκα πως θα τους γλύτωνα από την θρασύτητα μου να επιχειρήσω ανέβω στην σκηνή και να είμαι στην ίδια βαθμίδα με τον Freddie Mercury. Για μένα, είναι αγγελικός, είναι θεϊκός. Ήταν απλά πολύ τρομακτικό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Williams.

Στην συνέχεια όμως αστειεύτηκε, λέγοντας πως την εποχή που του έγινε η πρόταση μπορούσε και γέμιζε στάδια από μόνος του, οπότε δεν του άρεσε η ιδέα να πρέπει να μοιράζεται τα έσοδα των συναυλιών με τους Queen.

Shutterstock / Piotr Zajac

Μετά την αρνητική απάντηση που έλαβαν από τον Williams, οι Queen στράφηκαν στον Paul Rodgers των Bad Company, με τον οποίο συνεργάστηκαν σε πολλές παγκόσμιες περιοδείες από το 2004 έως το 2009. Από το 2011 οι Queen εμφανίζονται με τον Adam Lambert στα φωνητικά, για τον οποίο ο Williams είχε να πει μόνο καλά λόγια.

«Ο Adam Lambert – εάν δεν ήταν ο υπέροχος άνθρωπος που είναι – θα τον φοβόμουν γιατί είναι απόλυτα ταλαντούχος. Η φωνή είναι εξαιρετικά απίστευτη. Είναι απίστευτος ερμηνευτής και υπέροχος άνθρωπος. Πραγματικά χαίρομαι όταν γνωρίζω ανθρώπους που με αφήνουν άναυδο με το ταλέντο τους» τόνισε ο Williams.