20 Supermodels αποκαλύπτουν τα μυστικά της ομορφιάς τους

christy-turlington
ΔΕΥΤΕΡΑ, 09 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Όλα μαζί, συνθέτουν μια αστείρευτη πηγή λάμψης, νεότητας, υγείας και ευεξίας. Δοκιμάστε τα.

Όταν πρόκειται για θέματα ομορφιάς, κανείς δεν ξέρει περισσότερα μυστικά από τα μοντέλα. Άλλωστε, αυτή είναι η δουλειά τους: να μοσχοπουλούν την αψεγάδιαστη εικόνα τους στη βιομηχανία της μόδας. Και επειδή αυτές οι τυχερές δεσποινίδες (και κυρίες) έχουν καθημερινή πρόσβαση και επαφή με τους κορυφαίους makeup artists του πλανήτη, έχουν μάθει από πρώτο χέρι όλα εκείνα τα μικρά και μεγάλα μυστικά που τις κάνει να φαίνονται πανέμορφες από την κορυφή ως τα νύχια, κάθε ώρα της ημέρας. Διαβάστε τι αποκάλυψαν 20 από τα πιο φημισμένα μοντέλα όλων των εποχών (και κάθε ηλικίας) στο περιοδικό W, και υιοθετήστε τις συμβουλές τους.

Coco Rocha (31): «Το καλύτερο πράγμα για πρόσωπο που διαρκώς ανανεώνεται, είναι απλώς να σιγουρευτείτε ότι καθαρίζετε το πρόσωπό σας από το μακιγιάζ πριν πέσετε για ύπνο. Προσπαθώ πάντα να αφήνω το πρόσωπό μου να αναπνέει όσο πιο ελεύθερα γίνεται κάθε βράδυ».

Melodie Monrose (27): «Η συστηματική ενυδάτωση είναι το πιο σημαντικό μέσο για νεανικό πρόσωπο, υγιή μαλλιά, απαλό δέρμα. Μάσκες, μάσκες, μάσκες».

Gigi Hadid (24): «Μείνετε σε μια ρουτίνα απλή και μεθοδική. Στην περιποίηση της επιδερμίδας, το όσο περισσότερα προϊόντα δεν είναι ποτέ αποτελεσματικό. Ούτε χρήσιμο».

Miranda Kerr (36): «Πίνω χυμό noni τα τελευταία 12 χρόνια. Πρόκειται για έναν χυμό ο οποίος παράγεται από ένα τροπικό φρούτο της Ασίας, που περιέχει 177 βιταμίνες και μέταλλα και είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Επίσης, βοηθά το δέρμα να προλαμβάνει τα σπυράκια, προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία, δίνει λάμψη στα μαλλιά, δρα κατά της τριχόπτωσης και βοηθά στην διατήρηση της σιλουέτας μου».

Christy Turlington (51): «Σ’ αυτή την ηλικία περισσότερο από ποτέ, είναι σημαντικό να θρέφω τον εαυτό μου με κάθε δυνατό τρόπο για να φροντίζω την υγεία και την ευεξία μου. Η φροντίδα του οργανισμού μου στο εσωτερικό είναι εξίσου σημαντική με το πώς νοιάζομαι για το εξωτερικό κομμάτι της εικόνας μου, δηλαδή το δέρμα μου».

Martha Hunt (30): «Σίγουρα προσπαθώ να πίνω πολύ περισσότερο νερό και φρέσκους χυμούς κάθε μέρα. Κάνει μεγάλη διαφορά στην εικόνα της επιδερμίδας μου ακόμη και όταν είμαι εντελώς άβαφτη, αλλά πρωτίστως με κάνει να έχω περισσότερο ενέργεια και ιδανική σιλουέτα».

Anne Vyalitsyna (33): «Τα αυτομαυριστικά σπρέι είναι εκπληκτικά προϊόντα. Με μια απλή κίνηση όλο το δέρμα αποκτά λάμψη, κάλυψη ατελειών και μια όψη υγείας. Μετά, έχω τα αγαπημένα μου φρούτα -μπανάνες, αβοκάντο, φράουλες και μύρτιλα-, τα οποία όχι μόνο τα τρώω, αλλά τα απλώνω και στο πρόσωπό μου».

Naomi Campbell (49): «Πρέπει πραγματικά να απολαμβάνετε τη ζωή σας. Κάνετε τα πάντα με μέτρο, αλλά όταν δεσμευθείτε σε κάτι, δώστε το 110%. Αλλιώς, μην το κάνετε».

Ajak Deng (30): «Πίνω ζεστό νερό με λεμόνι κάθε πρωί μόλις ξυπνήσω. Βοηθά στην αποβολή τοξινών και αποτρέπει τη δημιουργία μπιμπικιών».

Kendall Jenner (24): «Δεν μου αρέσει να κάνω πολλά για το δέρμα μου. Νιώθω πως όσο περισσότερα κάνω και όσο πιο πολύπλοκα προϊόντα τοποθετώ στα ράφια του μπάνιου μου, τόσο πιο σύγχυση αισθάνομαι. Πλένω απλά το πρόσωπό μου με ένα απαλό καθαριστικό το πρωί, και κάνω ακριβώς το ίδιο πριν πάω για ύπνο».

Margaux Brooke (22): «Δεν έχω ούτε ένα εργαλείο θερμότητας για τα μαλλιά μου στο σπίτι. Όταν βγαίνω από το ντους, τα αφήνω να στεγνώσουν μόνα τους, αφού πρώτα τα έχω χτενίσει με μια ξύλινη βούρτσα».

Arizona Muse (31): «Η τελευταία καλύτερη συμβουλή που άκουσα από έναν φίλο μου μακιγιέρ είναι να χρησιμοποιώ λάδι καρύδας για να αφαιρώ το μακιγιάζ μου κάθε βράδυ, επειδή καθαρίζει καλύτερα από μια λοσιόν καθαρισμού και αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο όλη νύχτα».

Candice Swanepoel (31): «Επειδή η επιδερμίδα μου είναι πολύ ευαίσθητη, χρησιμοποιώ για τον καθαρισμό της πράσινο τσάι με μερικές σταγόνες έλαιο τεϊόδεντρου».

Karlie Kloss (27): «Η πρωινή μου ρουτίνα: πλύσιμο, ορός, ενυδατική, αντηλιακή -μ’ αυτή τη σειρά. Και φεύγω για δουλειά σίγουρη και ασφαλής».

Linda Vojtova (34): «Δεν αφήνω τα πινέλα και τα εργαλεία του μακιγιάζ μου ακάθαρτα μετά από κάθε χρήση. Τα πλένω το πρωί σχολαστικά με χλιαρό νερό και baby shampoo, και τα αφήνω να στεγνώσουν με φυσικό τρόπο μέχρι την επόμενη μέρα».

Karolina Kurkova (36): «Στύβω λίγο χυμό λεμονιού και πλένω το πρόσωπό μου με αυτό. Λόγω των οξέων που περιέχει, τραβά όλες τις ακαθαρσίες με μια κίνηση, χαρίζοντας μια φυσική λάμψη υγείας».

Gisele Bundchen (39): «Εάν φοράτε smokey μακιγιάζ στα μάτια, μια-δυο μικρές πινελιές από μπεζ ή χρυσό μολύβι στις γωνίες των εσωτερικών ματιών θα δημιουργήσει ένα πιο σοφιστικέ βλέμμα».

Cindy Crawford (54): «Προσπαθώ να τρώω καθαρές, άπαχες και βιολογικές τροφές κατά 80% σε κάθε γεύμα και κατά 80% όλο το χρόνο. Αυτό φαίνεται να λειτουργεί πολύ καλά όχι μόνο σε μένα, αλλά και σε όλες εσάς που θέλετε να δείχνετε και να αισθάνεστε νέες και υγιείς σε κάθε ηλικία».

Molly Sims (46): «Το ξηρό σαμπουάν είναι το μυστικό όπλο μου. Όχι μόνο βοηθά τα μαλλιά μου να διαρκούν τουλάχιστον μια μέρα περισσότερο χωρίς να τα λούζω, αλλά είναι επίσης κι ένα εξαιρετικό προϊόν styling της στιγμής».

Anna Selezneva (29): «Η γιαγιά μου πάντα μου είπε να ξεπλένω τα μαλλιά μου με χαμομήλι. Όχι μόνο επειδή δίνει μεγαλύτερη φωτεινότητα στα μαλλιά, αλλά κυρίως επειδή προσφέρει μοναδικές ενυδατικές ιδιότητες στην υγεία και την αντοχή των τριχών».

THE BEAUTY TEAM