Daniel Craig: «Ο James Bond μου προκαλούσε άγχος»

daniel-craig
ΤΡΙΤΗ, 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

«Υπέφερα επειδή δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, δεν θα έκανα άλλη ταινία» αποκάλυψε ο Βρετανός ηθοποιός για την θητεία τους ως «007».

Ο Daniel Craig πρόκειται να αποχαιρετήσει τον ρόλο του James Bond με το «No Time To Die», το οποίο θα κυκλοφορήσει τελικά το φθινόπωρο. Σε μια νέα του συνέντευξη στο περιοδικό GQ, ο Βρετανός ηθοποιός αποκάλυψε πως κατά την διάρκεια της θητείας του ως «007» η ψυχική υγεία του κλονίστηκε, ενώ βρήκε την προετοιμασία για τις ταινίας εξαιρετικά κουραστική.

«Έχω υποφέρει από αυτό στο παρελθόν. Έχω υποφέρει επειδή δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Δεν θα έκανα άλλη [ταινία] ξανά. Σκεφτόμουν εάν πραγματικά άξιζε, να τα περάσεις όλα αυτά. Σωματικά ένιωθα πραγματικά πεσμένος. Είχα αποκλείσει την προοπτική να κάνω άλλη μια ταινία, για αυτό πήρε πέντε χρόνια» δήλωσε ο ηθοποιός.

Το «Spectre» του 2015 ήταν η τέταρτη εμφάνιση του Craig στον ρόλο του θρυλικού κατασκόπου και φέρεται να είχε αποφασίσει τότε να μην επιστρέψει για μια πέμπτη ταινία. Τελικά όμως οι «αντιστάσεις» του κάμφθηκαν και συμφώνησε να γυρίσει για μια τελευταία φορά.

Ένα από τα πράγματα για τα οποία μετανιώνει ο Craig είναι που στο παρελθόν δεν εξέφραζε τις απόψεις του σχετικά με τα σενάρια των ταινιών. «Παλιά κρατούσα το στόμα μου κλειστό, δεν ασχολούμουν και το σεβόμουν και έχω μετανιώσει για αυτό» σχολίασε ο ηθοποιός.

Αναφορικά με τα μελλοντικά του σχέδια ο Craig δήλωσε πως υπάρχει η πιθανότητα να αποκτήσει άλλο ένα παιδί με την σύζυγο του Rachel Weisz και «να μεγαλώσει λίγο». Όταν ρωτήθηκε συγκεκριμένα για τους ρόλους που θα ήθελε να παίξει στο μέλλον, ο 52χρονος ηθοποιός απάντησε πως μπορεί να παίξει «σχεδόν τα πάντα».