«Χαμένοι στο διάστημα»: Η Οδύσσεια των Robinson θα ολοκληρωθεί με τον τρίτο κύκλο

lost-in-space
ΤΡΙΤΗ, 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Το Netflix ανακοίνωσε πως η πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν θα πραγματοποιηθεί το 2021.

Το επικό ταξίδι της οικογένειας Robinson στην rebooted τηλεοπτική σειρά «Χαμένοι στο διάστημα» θα ολοκληρωθεί το 2021. Όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης του Netflix, η σειρά επιστημονικής φαντασίας ανανεώθηκε για έναν τρίτο κύκλο, ο οποίος θα είναι και ο τελευταίος.

Παράλληλα με την παραγωγή μιας τρίτης και τελευταίας σεζόν, η πλατφόρμα streaming ανακοίνωσε πως υπέγραψε ένα νέο πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον εκτελεστικό παραγωγό της rebooted σειράς, Zach Estrin.

«Από την αρχή βλέπαμε αυτή την συγκεκριμένη ιστορία των Robinson ως μια τριλογία. Μια επική οικογενειακή περιπέτεια σε τρία μέρη, με ξεκάθαρη αρχή, μέση και τέλος. Αξίζει να σημειωθεί πως δεδομένων όλων όσων έχουν περάσει μονάχα για να τα καταφέρουν στο επόμενο επεισόδιο, εάν κάποιος αξίζει να πάρει ανάσες πριν την επόμενη αποστολή του είναι οι Will, Penny, Judy, Maureen, John, Don West, Dr. Smith… και το Ρομπότ. Και προφανώς η Debbie το κοτόπουλο» δήλωσε ο Estrin.

Ο πρώτος κύκλος της rebooted εκδοχής της κλασικής τηλεοπτικής σειράς επιστημονικής φαντασίας της δεκαετίας του 1960 έκανε την πρεμιέρα του τον Απρίλιο του 2018 και έγινε ανάρπαστη.

Netflix

Βάσει των στοιχείων του Netflix, η σειρά έκανε την πιο δυνατή πρεμιέρα εκείνη χρονιά, μετά τον δεύτερο κύκλο του «Stranger Things» και το «Bright» με τον Will Smith. Ο δεύτερος κύκλος κυκλοφόρησε τον περασμένο Δεκέμβριο, όμως δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες θεατών.

Το reboot του «Χαμένοι στο διάστημα» διαδραματίζεται 30 χρόνια στο μέλλον, όταν και η ανθρωπότητα έχει καταφέρει να δημιουργήσει αποικίες στο διάστημα. Η οικογένεια των Robinson έχει επιλεγεί για να δημιουργήσει μια νέα ζωή σε έναν καλύτερο, εξωγήινο κόσμο.

Netflix

Κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους όμως βγαίνουν εκτός πορείας και πλέον πρέπει να διασχίσουν ένα εχθρικό, εξωγήινο περιβάλλον, πολλά έτη φωτός μακριά από τον αρχικό προορισμό τους. Στην σειρά πρωταγωνιστούν οι Toby Stephens, Molly Parker, Maxwell Jenkins, Mina Sundwall, Taylor Russell, Ignacio Serricchio και Parker Posey.