Ένα top model αποκαλύπτει τα top μυστικά ομορφιάς της

elsa-hosk
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

«Για αψεγάδιαστη επιδερμίδα και λαμπερά μαλλιά, αφιερώνω λιγότερο από 5 λεπτά τη μέρα και μόνο με φυσικά συστατικά που βρίσκω στην κουζίνα μου», εξομολογείται ένας πρώην Άγγελος.

Η 31χρονη Elsa Hosk, με καταγωγή από τη Σουηδία και με ένα βιογραφικό πασαρέλας και φωτογραφήσεων που ξεκινά από τους οίκους Dior, Dolce & Gabbana, Ungaro, Guess, H&M, και καταλήγει στα σέξι αποκαλυπτήρια των show της Victoria’s Secret, πρόσφατα ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Instagram (με τους πλέον των 6m ακολούθων) την ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί για την επιδερμίδα και τα μαλλιά της.

«Λοιπόν, πιθανώς να ακούγομαι σαν γιαγιά, αλλά η επιστροφή στη φύση είναι η πιο πολύτιμη συμβουλή που μπορώ να σας δώσω για διατήρηση της ομορφιάς και της νεότητας», έγραψε η Hosk στο εισαγωγικό της δημοσίευσης. «Όμως αυτό είμαι εγώ: μια εμμονική με την φροντίδα του δέρματος και των μαλλιών μου, που ποτέ δεν θέλω να φλερτάρω με προϊόντα που βλάπτουν το σώμα μου αλλά και τον πλανήτη. Άλλωστε οι Σουηδοί φημίζονται για την οικολογική τους συνείδηση. Δεν υπάρχει μία περιβαλλοντική ηθική στη Σουηδία αλλά πολλές περισσότερες, επειδή παραδοσιακά ο λαός από τον οποίο κατάγομαι διατηρεί στενούς δεσμούς με τη Φύση».

Μετά από αυτό το εισαγωγικό σημείωμα της Elsa Hosk, δεν έχετε μια μεγάλη περιέργεια να μάθετε τι εννοεί -η ποιήτρια;  Δείτε τι συνέχισε να συμβουλεύει μέσα από τα απανωτά stories της στο Instagram:

 - Αντίο μαύρα στίγματα: «Αναμείξτε μια μικρή ποσότητα ήπιας οδοντόκρεμας από φυτικά εκχυλίσματα και λίγου αλατιού Ιμαλαΐων, δημιουργώντας μια πάστα που θα απλώσετε πάνω στις περιοχές του προσώπου με ανοιχτούς πόρους, μαύρα στίγματα και νεκρά κύτταρα. Αφήστε να δράσει για 1 λεπτό».

- Θεϊκή λάμψη: «Αναμείξτε ταυτόχρονα ένα κουτάλι αγνό παρθένο ελαιόλαδο, μια μικρή κουταλιά μαύρη ζάχαρη και χυμό μισού λεμονιού, και απλώστε το μείγμα σε όλο το πρόσωπο τρίβοντας ελαφρά με τα δάχτυλα. Αφήστε να δράσει για 1 λεπτό και μετά ξεπλύνετε με κρύο νερό, ανακαλύπτοντας πόσο πιο μαλακή, ελαστική και πανέμορφη μπορεί να γίνει η επιδερμίδα σας».

- Λαμπερές μπούκλες: «Ανακατέψτε μια ώριμη μπανάνα, μισό κύπελλο άπαχου γιαουρτιού και ένα κουτάλι βιολογικού μελιού μέλι στο μπλέντερ. Μετά, απλώστε το μείγμα στα μαλλιά ξεκινώντας από τις ρίζες έως τις άκρες δημιουργώντας περίπου 6 έως 8 τμήματα, και αφήστε για 2 λεπτά. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε και λουστείτε με ένα φυτικό σαμπουάν από εκχυλίσματα βοτάνων και αμυγδαλέλαιο. Τέλος, αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά και φορμάρετε τις μπούκλες σας με ένα φυτικό τζελ μαλλιών με εκχυλίσματα βιολογικής ελιάς, βιολογικής αλόης, προβιταμίνη Β5 και φίλτρο UV».

THE BEAUTY TEAM