Ποια χρώματα μαλλιών θα κλέψουν την παράσταση αυτή την άνοιξη;

ksanthia-mallia
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Αυτές είναι οι 5 πιο μοντέρνες τάσεις στη βαφή μαλλιών για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020, από τους master hair colorists του πλανήτη.

Αν θέλετε να έχετε την καλύτερη πληροφόρηση για τις τελευταίες τάσεις στο χρώμα των μαλλιών σας, αφήστε για λίγα λεπτά το τυχαίο σερφάρισμα στα social media και διαβάστε από πρώτο χέρι τις συμβουλές των ειδικών. Πέντε master hair colorists του Χόλιγουντ (αυτοί που βρίσκονται πίσω από κάθε εμφάνιση των celebrities πάνω στα κόκκινα χαλιά), έδωσαν το «σήμα» για τα χρώματα μαλλιών που θα κυριαρχήσουν την επόμενη σεζόν. Εμπιστευθείτε τους και εμπνευστείτε  υπεύθυνα.

Strawberry blonde: Τα κόκκινα μαλλιά φορέθηκαν υπερβολικά μέχρι τώρα, οπότε αν ψάχνετε έναν τρόπο να ξεπεράσετε τα συνηθισμένα -παραμένοντας ωστόσο πιστή στο κοκκινωπό στυλ- δοκιμάστε τη βαφή που ακροβατεί μεταξύ ξανθού και ροζ-κόκκινου, σε παραλλαγές που ξεκινούν από το πιο ξανθό και καταλήγουν σε σοκολατί, καστανό ή ombré. Το γλυκό αυτό χρώμα ενδείκνυται για μαλλιά κάθε μήκους ή όγκου.

- Aura Friedman

Orchard red: Η επόμενη νέα κόκκινη απόχρωση, που ταιριάζει υπέροχα σε γυναίκες με ίσια και μακριά μαλλιά, φλερτάρει με το δαμάσκηνο: πιο βαθύ από τη φράουλα, πιο φωτεινό από το μοβ. 

- Lorri Goddard

Γκρι-ασημί: Ανεξάρτητα από την ωριμότητα της ηλικίας σας, το ασημένιο χρώμα είναι κάτι παραπάνω από μια απόχρωση μαλλιών: αποτελεί statement. Για τις πιο επιφυλακτικές, συστήνω το ombré από μαύρο σε ασημί, μια απόχρωση ιδανική για κοντές προς μεσαίες κουπ.

- Christopher Pierce

Λιλά: Το ζωηρό αλλά αντισυμβατικό φωτεινό μοβ της πασχαλιάς, μπορεί να δημιουργήσει ένα ασύγκριτα κολακευτικό χρώμα μαλλιών σε νέες γυναίκες με πυκνές, μακριές και κυματιστές πλεξούδες, ωστόσο τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε μια κουπ καρέ με μακρύτερες άκρες.

- Negin Zand

Σκούρες ρίζες: Η διχρωμία στα μαλλιά δεν είναι κάτι καινούργιο. Από την τεχνική dip-dye μέχρι το ombré, η χρήση δύο χρωματικών τόνων ήταν εξαιρετικά δημοφιλής την προηγούμενη χρονιά. Όμως τώρα, οι σκούρες ρίζες σε ανοιχτόχρωμα μαλλιά είναι αυτές που κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Αυτή η τεχνική κάνει το χρώμα των μαλλιών (συνήθως ξανθό) να μοιάζει σαν να έχει καιρό να βαφτεί, χαρίζοντας στα μαλλιά έναν αέρα χαλαρότητας και ανεμελιάς, προσδίδοντάς τους παράλληλα μια ανεπιτήδευτη φυσικότητα.

- Tracey Cunningham 

THE BEAUTY TEAM