Η Disney «απαντά» στην καραντίνα με «Star Wars» και «Ψυχρά κι ανάποδα 2»

star-wars-the-rise-of-skywalker
ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Τα δύο blockbuster κυκλοφόρησαν νωρίτερα σε πλατφόρμες streaming και download «για τις οικογένειες σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς».

Η Disney αποφάσισε να κυκλοφορήσει νωρίτερα σε πλατφόρμες streaming δύο από τις μεγαλύτερες παραγωγές της, το «Star Wars: Skywalker η Άνοδος» και το «Ψυχρά κι ανάποδα 2» λόγω του κορωνοϊού COVID19. Οι δύο ταινίες είναι ήδη διαθέσιμες για download και streaming σε πλατφόρμες όπως τα iTunes, Vudu και Xfinity.

Ο επίλογος στην επική ιστορία των Skywalker αρχικά να ήταν κυκλοφορήσει την Τρίτη, ενώ το σίκουελ για το «Ψυχρά κι ανάποδα» τον Ιούνιο, όμως ο κολοσσός του Χόλυγουντ έχει διαθέσει τις δύο ταινίες στο Disney+ «για τις οικογένειες σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς».

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Disney Bob Chapek, το «Ψυχρά κι ανάποδα 2» έχει κερδίσει «ακροατήρια σε όλο τον κόσμο μέσω των ισχυρών θεματικών της επιμονής και της σημασίας της οικογένειας, μηνύματα που είναι εξαιρετικά σημαντικά αυτή τη εποχή και είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε νωρίτερα αυτή την συγκινητική ιστορία με τους συνδρομητές του Disney+ για να την απολαύσουν σπίτι σε οποιαδήποτε συσκευή».

Shutterstock

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού πολλές πρεμιέρες έχουν αναβληθεί ενώ πολλές παραγωγές έχουν παγώσει μέχρι νεωτέρας, ενώ πολλοί αστέρες από τον χώρο του θεάματος κάνουν έκκληση στους θαυμαστές τους να παραμείνουν στα σπίτια τους. Η οικονομική ζημιά που θα υποστεί η βιομηχανία κινηματογράφου έχει εκτιμηθεί στα 20 δισεκατομμύρια δολάρια.