Σετ «καραντίνας» από τον Chris Martin

chris-martin Debby Wong
ΤΡΙΤΗ, 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Ο frontman των Coldplay έμεινε σπίτι και έδωσε μια online συναυλία με παραγγελίες, κλασικές επιτυχίες και μια διασκευή David Bowie.

Ο Chris Martin των Coldplay έδωσε μια διαδικτυακή συναυλία από το σπίτι του χθες η οποία μεταδόθηκε ζωντανά μέσω του Instagram Live. Ο Βρετανός μουσικός εξήγησε πως υποτίθεται ότι θα βρισκόταν με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος αυτή την περίοδο, όμως λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού βρίσκονται αποκλεισμένοι σε διαφορετικές χώρες.

Θέλοντας λοιπόν να διασκεδάσει τους θαυμαστές του που έχουν περιοριστεί στα σπίτια τους, ο Martin έπαιξε ένα 30λεπτο solo σετ, όπου δέχτηκε παραγγελίες και ερμήνευσε πολλά κλασικά τραγούδια των Coldplay, αλλά και διασκευές.

Variety/Shutterstock / Chelsea Lauren

Ξεκινώντας με το «A Sky Full Of Stars» στην ακουστική κιθάρα του, ο Martin στην συνέχεια έπαιξε στο πιάνο τα «Trouble» και «Viva La Vida», ενώ αργότερα στο σετ του έπαιξε και το «Life On Mars» του David Bowie.

Κατά την διάρκεια της ζωντανής εμφάνισης του ο Martin συζήτησε με τους followers του και μίλησε για την φιλανθρωπική οργάνωση Global Citizen, η οποία έχει στόχο να αντιμετωπίσει την φτώχια και ανισότητα στον κόσμο.

Δείτε το «Together At Home» σετ του Chris Martin