Νέο τραγούδι από τον Bono για γιατρούς, νοσηλευτές και φροντιστές ενάντια στον κορωνοϊό

bono-u2 Amy Harris
ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Το νέο τραγούδι του frontman των U2 είναι εμπνευσμένο από τις ηρωικές προσπάθειες των Ιταλών να αντιμετωπίσουν τον κορωνοϊό.

Ο Bono των U2 μοιράστηκε ένα νέο τραγούδι του με τίτλο «Let Your Love Be Known» το οποίο είναι αφιερωμένο «στους γιατρούς, νοσηλευτές και φροντιστές στην πρώτη γραμμή». Όπως εξήγησε ο Ιρλανδός μουσικός, το νέο τραγούδι είναι εμπνευσμένο από τις ηρωικές προσπάθειες των υπηρεσιών υγείας στην Ιταλία να αντιμετωπίσουν την πανδημία του κορωνοϊού.

Ακούστε το «Let Your Love Be Known» του Bono

Shutterstock

«Για τους Ιταλούς που το ενέπνευσαν, για τους Ιρλανδούς, για όλους όσους βρίσκονται σε δύσκολη θέση ανήμερα του Αγίου Πατρικίου και ακόμα τραγουδούν. Για τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και τους φροντιστές στην πρώτη γραμμή, τραγουδάμε για εσάς» αναφέρει στην ανάρτηση του ο Βοno.

Το νέο τραγούδι του Bono αναφέρεται στα έκτακτα μέτρα καραντίνας που έχουν παρθεί σε πολλές χώρες, όπως στην Ιταλία. Με τις ανθρώπινες επαφές να έχουν περιοριστεί, πολλοί άνθρωποι βγαίνουν στα μπαλκόνια τους και επικοινωνούν με τον υπόλοιπο κόσμο μέσω του τραγουδιού και της μουσικής.