Αναρρώνουν Tom Hanks και Rita Wilson

rita-wilson-tom-hanks Kathy Hutchins
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Ο ηθοποιός και η σύζυγος του πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο και πλέον βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό στην Αυστραλία.

Την περασμένη εβδομάδα ο Tom Hanks και η Rita Wilson ανακοίνωσαν πως κόλλησαν τον κορωνοϊό στην Αυστραλία, όπου βρίσκονται για την παραγωγή της νέας βιογραφικής ταινίας για τον Elvis Presley. Πριν από δύο μέρες πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο και έχουν περιοριστεί σε σπίτι στην Αυστραλία, όπου θα παραμείνουν μέχρι να περάσει η πανδημία.

Σε μια νέα ανάρτηση του στο Instagram, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εξήγησε πως τα καλά νέα είναι ότι δεν έχει πια πυρετό, όμως έχει αρχίσει να βαριέται. «Μετά το δίπλωμα των ρούχων και το πλύσιμο των πιάτων έρχεται ένας ύπνος στον καναπέ» ανέφερε ο Hanks, σχολιάζοντας πως η σύζυγος του έχει μεγάλη «ρέντα» στα παιχνίδια με χαρτιά που παίζουν για να περάσει η ώρα.

Στο μήνυμα του ο Hanks συμπεριέλαβε την φωτογραφία μιας γραφομηχανής της εταιρείας «L.C. Smith & Corona» που είχε πάρει μαζί του στην Αυστραλία και «αγαπούσε», αλλά λογικά όχι πλέον μετά την περιπέτεια με την υγεία του. Ο χολιγουντιανός αστέρας έκλεισε το μήνυμα του με τονίζοντας πως «είμαστε όλοι μαζί» και παροτρύνοντας τους followers του να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα για να αναχαιτιστεί η διασπορά του COVID19.

Όπως στις περισσότερες παραγωγές, έτσι και τα γυρίσματα της ταινίας της Warner Bros για τον «Βασιλιά του Rock ‘N’ Roll» έχουν παγώσει μέχρι να αντιμετωπιστεί ο νέος κορωνοϊός. Η πρεμιέρα της ταινίας που σκηνοθετεί ο Baz Luhrmann έχει προγραμματιστεί για το Οκτώβριο του 2021.