Η Gal Gadot και οι φίλοι της διασκευάζουν το «Imagine» και τα social media διασκεδάζουν

gal-gadot Tinseltown
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

«Είμαστε όλοι μαζί, θα το ξεπεράσουμε μαζί. Ας φανταστούμε μαζί. Τραγουδήστε μαζί μας».

Όπως πολύς απλός κόσμος και αστέρες του θεάματος, η Gal Gadot έχει μπει σε καραντίνα τις τελευταίες μέρες για να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού. Για να περάσει η ώρα και για να εμψυχώσει τους θαυμαστές της, η χολιγουντιανή σταρ αποφάσισε να διασκευάσει το «Imagine» του John Lennon με την βοήθεια πολλών συναδέλφων της.

Στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram η Gadot και οι φίλοι της τραγουδούν από ένα κομμάτι του τραγουδιού, με τα σχόλια των followers της ηθοποιού να είναι μεν συγχαρητήρια, αλλά και καυστικά λόγω των ερμηνειών.

«Είμαστε όλοι μαζί, θα το ξεπεράσουμε μαζί. Ας φανταστούμε μαζί. Τραγουδήστε μαζί μας. Από τους αγαπητούς φίλους μου και μένα, σας στέλνουμε όλο αγάπη» έγραψε η Gadot στην ανάρτηση της. Το αποτέλεσμα μπορεί να μην ήταν ακριβώς αυτό που περίμενε η «Wonder Woman», όμως σίγουρα διασκέδασε τους θαυμαστές της.

Στην διασκευή συμμετέχουν οι Natalie Portman, Will Ferrell, Amy Adams, Jamie Dornan, Sarah Silverman, Maya Rudolph, Mark Ruffalo, Kristen Wiig, Pedro Pascal, Jimmy Fallon, Norah Jones, Cara Delevingne, Sia, Leslie Odom Jr και Annie Mumolo μεταξύ άλλων.