Δείτε τις καντάδες του Anthony Hopkins στον γάτο του

anthony-hopkins Tinseltown
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

«Ο Niblo φροντίζει ώστε να παραμείνω υγιής και ως αντάλλαγμα απαιτεί να τον διασκεδάζω» δήλωσε ο πολυβραβευμένος ηθοποιός.

Ο Anthony Hopkins έχει κλειστεί στο σπίτι του για να βοηθήσει στον περιορισμό της διασποράς του νέου κορωνοϊού και μοιράστηκε ένα νέο βίντεο με την γάτα του, τον Niblo. Στο βίντεο ο 82χρονος ηθοποιός παίζει στο πιάνο ένα συγκινητικό κομμάτι, ενώ η γάτα κάθεται στα πόδια του και απολαμβάνει την μουσική.

«Ο Niblo φροντίζει ώστε να παραμείνω υγιής και ως αντάλλαγμα απαιτεί να τον διασκεδάζω… γάτες» αναφέρει ο Hopkins στην ανάρτηση του στο Instagram, με χιλιάδες followers του να αφήνουν θερμά σχόλια.

Τα έκτακτα μέτρα που έχουν παρθεί από πολλές χώρες για να αναχαιτιστεί η πανδημία έχει ωθήσει πολλούς αστέρες του θεάματος να αναλάβουν πρωτοβουλίες ώστε να βοηθήσουν με τον δικό τους τρόπο όλους όσους έχουν μπει σε καραντίνα. Πολλά συγκροτήματα έχουν στραφεί σε πλατφόρμες streaming και social media για να πραγματοποιήσουν διαδικτυακές συναυλίες, ενώ η Gal Gadot επιστράτευσε πολλούς φίλους για να διασκεδάσουν με τις «ικανότητες» τους στο τραγούδι.

Η τεράστια αύξηση στην χρήση υπηρεσιών streaming το τελευταίο διάστημα έχει «φορτώσει» το Διαδίκτυο και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει απευθύνει έκκληση στους χρήστες να χρησιμοποιούν την standard ευκρίνεια. Ήδη το Netflix αποφάσισε να μειώσει προσωρινά την ποιότητα των βίντεο στην Ευρώπη, με στόχο να μειώσει το όγκο δεδομένων κατά 25%.