Ο David Lunch συναντά τον αλλόκοτο κόσμο της πάλης κατς εν μέσω καραντίνας

wwe-wrestling-kats
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Ένας χρήστης του Twitter συνδύασε τους «βωβούς» αγώνες του WWE με τη μουσική του «Twin Peaks».

Η πανδημία του νέου κορωνοϊού COVID19 έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στην βιομηχανία του θεάματος, με πολλές παραγωγές και πρεμιέρες να αναβάλλονται μέχρι να ξεπεραστεί η κρίση. Πριν τεθούν σε εφαρμογή τα νέα μέτρα, η αμερικάνικη ομοσπονδία πάλης κατς WWE πρόλαβε να γυρίσει ορισμένους αγώνες χωρίς την παρουσία ενός κοινού, με το αποτέλεσμα να είναι κάπως απογοητευτικό.

Η παντελής έλλειψη ατμόσφαιρας που συνήθως δημιουργούν τα μεγάλα και ενθουσιώδη πλήθη σε αγώνες κατς φαίνεται πως επηρέασε τους αθλητές και έτσι αγώνες θύμιζαν περισσότερο με μια βαριεστημένη προπόνηση.

Πέραν όμως της δράσης εντός (και εκτός) του ρινγκ, η απουσία του κοινού έπληξε σημαντικά το «επικοινωνιακό» κομμάτι και οι διάλογοι των αθλητών φαντάζουν περισσότερο παρανοϊκοί και αστείοι από όσο είχαν υπολογίσει οι σεναριογράφοι.

Ένας ευφάνταστος χρήστης του Twitter αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον χρόνο του στο σπίτι και συνδύασε υλικό από τους συγκεκριμένους αγώνες με μουσική από το «Twin Peaks» του David Lynch. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό αφού η μουσική δίνει έναν αλλόκοτο και ανησυχητικό τόνο στις ερμηνείες των αθλητών.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο συγκεκριμένοι κόσμοι «συνυπάρχουν», αφού την περασμένη χρονιά ένας χρήστης του YouTube συνδύασε μουσική του David Lynch με ορισμένες από τις πιο ακραίες ερμηνείες του Vince McMahon, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο του WWE.