Αυτό είναι το σχέδιο των Simon Pegg και Nick Frost για τον κορωνοϊό

shaun-of-the-dead
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Οι δύο ηθοποιοί και καλοί φίλοι συστήνουν να μείνουν όλοι σπίτι, με ένα τσάι, μέχρι να περάσει η κρίση.

Ο αυτοπεριορισμός στο σπίτι στα πλαίσια αναχαίτησης του νέου κορωνοϊού COVID19 έχει εμπνεύσει δημιουργικά πολλούς ηθοποιούς και μουσικούς, οι οποίοι με την σειρά τους στρέφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διασκεδάσουν και να εμψυχώσουν τους θαυμαστές τους.

Λόγω της πανδημίας, ταινίες με επιδημίες και αρρώστιες (όπως το «Contagion») έχουν γίνει ανάρπαστες στις πλατφόρμες streaming. Ανάμεσα σε αυτές είναι και η καλτ ρομαντική κωμωδία τρόμου «Ξύσιμο των νεκρών» του Edgar Wright, με τον Simon Pegg και τον Nick Frost.

Θέλοντας να στείλουν ένα μήνυμα συμπαράστασης (και χρήσιμων πληροφοριών) οι δύο ηθοποιοί και καλοί φίλοι γύρισαν ένα «μίνι σίκουελ», όπου πρωταγωνιστές της ταινίας συζητούν τα σχέδια τους για το βράδυ.

Έχοντας λάβει το μάθημα τους από την προηγούμενη φορά που αποφάσισαν να επισκεφτούν την αγαπημένη τους pub, οι δύο ήρωες συμφωνούν να παραμείνουν σπίτι, με ένα τσάι, μέχρι να ξεπεραστεί η κρίση.

Το Winchester μπορεί να περιμένει!

«Και πάνω απ’ όλα, μην είστε χαζοί. Είμαστε όλοι μαζί, μην είστε εγωιστές, φροντίστε ο ένας τον άλλο, τηλεφωνήστε κάποιον εάν πιστεύετε ότι νιώθει μοναξιά» σημειώνει ο Pegg.