Τα διάσημα μιούζικαλ του Broadway έρχονται στην οθόνη σου

phantom-of-the-opera
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Εντελώς δωρεάν για τις πρώτες 7 ημέρες.

Cats, The King and I και Sound of Music. Το Broadway διαθέτει εδώ και πέντε χρόνια τη δική του πλατφόρμα streaming BroadwayHD που δημιουργήθηκε για να προσφέρει θέατρο υψηλής ποιότητας, σε όλους, παγκοσμίως και δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να παρακολουθήσει διάσημα μιούζικαλ και θεατρικές παραστάσεις από την άνεση του σπιτιού του. Μάλιστα, τις πρώτες 7 ημέρες η θέαση είναι δωρεάν, ενώ όποιος επιθυμεί μπορεί να επεκτείνει τη συνδρομή του και να εγγραφεί για μηνιαία συνδρομή των 9 δολαρίων (περίπου 8 ευρώ).

Στον καιρό του κορονοϊού, η συγκεκριμένη πλατφόρμα αποτελεί μία όαση ψυχαγωγίας, που δεν περιλαμβάνει μόνο παραγωγές του Broadway, αλλά και του West End του Λονδίνου, όπως τις παραστάσεις Kinky Boots και 42nd Street.

Να σημειωθεί ότι το BroadwayHD διαθέτει δυο νέες playlists: 

  • Η πρώτη αφορά έργα γυναικών θεατρικών παραγωγών ή σκηνοθετών, όπως η τριλογία Shakespeare και τα έργα Lady Day at Emerson’s Bar and Grill, A Night with Janis Joplin και Driving Ms. Daisy.
  • Η δεύτερη γιορτάζει τα 90α γενέθλια του Stephen Sondheim και τα 72α του Andrew Lloyd Webber με αφιέρωμα στις πιο δημοφιλείς τους παραστάσεις: Gypsy, Putting It Together, Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street,  Cats, Phantom Of The Opera.