Το Tidal φέρνει την Rihanna, τον Jay-Z και την Beyoncé στο σπίτι

Jay-z-beyonce
ΠΕΜΠΤΗ, 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Δείτε εντελώς δωρεάν εμβληματικές εμφανίσεις, ντοκιμαντέρ και συνεντεύξεις μέσω της πλατφόρμας streaming μουσικής.

Η πλατφόρμα streaming Tidal αποφάσισε να διαθέσει δωρεάν 12 ώρες συναυλιακού υλικού από πολλά μεγάλα ονόματα της μουσικής, όπως τον Jay-Z, την Beyoncé, την Rihanna και τον Meek Mill. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, το υλικό θα είναι διαθέσιμο τόσο σε συνδρομητές όσο και σε μη μέλη της πλατφόρμας, για όσο κρατήσει η καραντίνα λόγω του κορωνοϊού.

Ο συναυλιακός μαραθώνιος του Tidal ξεκίνησε την Τετάρτη και συνεχίζει με Latin, pop και electro μουσικούς μέχρι την Παρασκευή. Το προσεχές Σάββατο το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει υλικό από hip hop καλλιτέχνες, ενώ την Κυριακή η πλατφόρμα θα εστιάσει στην R&B.

Shutterstock

Στόχος της πλατφόρμας streaming του Jay-Z είναι να στηρίξει τον κόσμο που έχει περιοριστεί στο σπίτι του σε αυτές τις δύσκολες εποχές, προσφέροντας δωρεάν εμβληματικές ζωντανές εμφανίσεις, ντοκιμαντέρ, συνεντεύξεις και virtual dance parties με ειδικά playlist.

Παράλληλα το Tidal ανακοίνωσε πως έχει μειώσει το κόστος των νέων συνδρομών για τους επόμενους τέσσερις μήνες στα τέσσερα δολάρια, με την προσφορά να ισχύει μέχρι τις 15 Απριλίου.