Ο Jared Leto μας προσκαλεί σε ένα online party για να δούμε ταινίες στο Netflix

Jared-leto Owen Kolasinski
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Ο χολιγουντιανός αστέρας αποκάλυψε πως δεν είχε αντιληφθεί την πανδημία του κορωνοϊού γιατί βρισκόταν απομονωμένος σε κέντρο διαλογισμού.

Με τους κινηματογράφους να έχουν κλείσει σε πολλές χώρες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού COVID19, οι υπηρεσίες streaming έχουν γίνει ανάρπαστες. Θέλοντας να συμπαρασταθεί σε όλους τους followers τους που έχουν απομονωθεί στο σπίτι τους για να περιοριστεί η διασπορά του ιού, ο Jared Leto ξεκίνησε ένα διαδικτυακό cinema club.

Το #JaredLetoCinemaClub ξεκίνησε μέσα στην εβδομάδα και ο Αμερικάνος ηθοποιός έχει φιλοξενήσει δύο viewing parties, για την κλασική κωμωδία «Η πιο κουφή μέρα του Φέρις Μπιούλερ» του John Hughes και την νέα περιπέτεια «Tiger King» του Netflix.

Η πρωτοβουλία του Αμερικάνου ηθοποιού και frontman των 30 Seconds To Mars ήρθε μετά την αποκάλυψη του την περασμένη εβδομάδα πως δεν είχε ιδέα για την πανδημία του κορωνοϊού, καθώς ήταν απομονωμένος για 12 μέρες σε ένα κέντρο διαλογισμού.

«Δεν είχαμε ιδέα τι γινόταν έξω από τις εγκαταστάσεις. Βγήκα έξω χθες σε έναν πολύ διαφορετικό κόσμο. Έναν [κόσμο] που έχει αλλάξει για πάντα» έγραψε ο Leto στο Twitter, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα αγάπης και στήριξης σε όλους τους θαυμαστές του.