Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για ένα spin-off του «Mad Max»

mad-max-fury-road
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Η Anya Taylor-Joy φέρεται να έχει περάσει από δοκιμαστικό για έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία του George Miller.

Ένας από τους πιο καλτ κινηματογραφικούς ήρωες της δεκαετίας του 1980, ο Mad Max, επέστρεψε στην μεγάλη οθόνη πριν από πέντε χρόνια με το «Mad Max: Ο δρόμος της οργής», σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Έτσι λοιπόν ο George Miller άρχισε να σχεδιάζει ένα spin-off, το οποίο θα εστιάζει στην Furiosa, τον χαρακτήρα που ενσάρκωσε η Charlize Theron.

Σύμφωνα με άρθρο του Variety, ο σχεδιασμός της ταινίας συνεχίζεται εξ’ αποστάσεως παρά την πανδημία του κορωνοϊού και πρόσφατα η Anya Taylor-Joy φέρεται να πέρασε από ένα δοκιμαστικό μέσω βιντεοκλήσης Skype με τον Miller. Δεν έχει γνωστό για ποιον ρόλο προορίζεται η Taylor-Joy, όμως ενδέχεται να είναι για αυτόν της Furiosa, σε περίπτωση που η ταινία αποτελεί πρίκουελ.

Το άρθρο αναφέρει πως έχουν γίνει κι άλλα δοκιμαστικά με ηθοποιούς, χωρίς όμως να διαρρεύσουν τα ονόματα τους ή περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την πλοκή της νέας ταινίας. Σε δηλώσεις του ο Miller εξέφρασε την ελπίδα πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το 2021.

Την περασμένη χρονιά ο σκηνοθέτης είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη του πως ετοιμάζει δύο νέες ταινίες «Mad Max», σε περίπτωση που ξεπεραστούν τα νομικής φύσεως προβλήματα με την Warner Brothers. Οι διαφορές των δυο πλευρών ξεπεράστηκαν και τον περασμένο Φεβρουάριο μάλιστα είχε ανακοινωθεί πως τα γυρίσματα του σίκουελ «Mad Max: Wasteland» με τον Tom Hardy θα ξεκινήσουν φέτος το φθινόπωρο.