Η εμβληματική Dolly Parton μας καληνυχτίζει με παιδικά βιβλία

dolly-parton Featureflash Photo Agency
ΤΡΙΤΗ, 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

«Τώρα είναι η εποχή να μοιραστεί κανείς μια ιστορία και λίγη αγάπη» δήλωσε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια για την εβδομαδιαία εκπομπή της.

Ο κόσμος του θεάματος έχει στραφεί στις πλατφόρμες streaming και τα social media για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις των εκτάκτων μέτρων καραντίνας που έχουν τεθεί σε εφαρμογή λόγω πανδημίας του νέου κορωνοϊού COVID19. Πέραν των διαδικτυακών συναυλιών, πολλοί αστέρες της μουσικής έχουν ξεκινήσει τις δικές τους εκπομπές με στόχο να διασκεδάσουν τους θαυμαστές του που έχουν απομονωθεί στο σπίτι.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Dolly Parton, η οποία ανακοίνωσε την δημιουργία μιας νέας εβδομαδιαίας εκπομπής στο YouTube, η οποία θα ξεκινήσει τον Απρίλιο και θα διαρκέσει δέκα εβδομάδες. Στο «Goodnight With Dolly» η εμβληματική φωνή της country θα διαβάζει παιδικά βιβλία, με το πρώτο επεισόδιο να προβάλλεται την Παρασκευή 3 Απριλίου, στις 2 το πρωί (ώρα Ελλάδος).

«Αυτό είναι κάτι που ήθελα να κάνω εδώ και πολύ καιρό, αλλά το χρονοδιάγραμμα δεν βόλευε ποτέ. Νομίζω πως είναι ξεκάθαρο πως τώρα είναι η εποχή να μοιραστεί κανείς μια ιστορία και να μοιραστεί λίγη αγάπη. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να μοιραστώ το εξαιρετικό ταλέντο αυτών των συγγραφέων και σκιτσογράφων. Μας κάνουν να χαμογελάμε, μας κάνουν να γελάμε και μας κάνουν να σκεφτόμαστε» δήλωσε η Parton.

Πέραν των βιβλίων που έχει γράψει η ίδια, το «I Am a Rainbow» και «Coat of Many Colors», η Αμερικανίδα τραγουδίστρια θα διαβάσει τα «There’s a Hole in the Log on the Bottom of the Lake» της Loren Long, «Llama Llama Red Pajama» της Anna Dewdney, «Pass It On» της Sophy Henn, «Stand Tall, Molly Lou Mellon» της Patty Lovell, «Violet the Pilot» του Steve Breen, «Max & The Tag-Along Moon» του Floyd Cooper, «Last Stop on Market Street» του Matt de la Peña και «The Little Engine That Could» του Watty Piper.