«Καλά νέα» για τον John Krasinski και τον Steve Carell

John-krasinski Ron Adar
ΤΡΙΤΗ, 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Οι δύο πρώην αστέρες του αμερικάνικου «The Office» συνεργάστηκαν σε ένα νέο διαδικτυακό δελτίο ειδήσεων αφιερωμένο στα καλά νέα της εποχής.

Ο John Krasinski απομονώθηκε στο σπίτι του για να περιοριστεί η διασπορά του νέου κορωνοϊού και έχει δημιουργήσει μια νέα διαδικτυακή εκπομπή που έχει στόχο να φέρει λίγη χαρά και αισιοδοξία. Το νέο εγχείρημα του ηθοποιού και σκηνοθέτη τιτλοφορείται «Some Good News» και στο πρώτο επεισόδιο εμφανίζεται ο πρώην συμπρωταγωνιστής του στο «The Office», ο Steve Carell.

Την περασμένη εβδομάδα ο Krasinski ρώτησε τους followers του στο Twitter να του στείλουν ιστορίες που τους έχουν κάνει να νιώσουν καλά ή τους έχουν κάνει να χαμογελάσει. Αφού συγκέντρωσε και διάβασε όσα του έστειλαν οι θαυμαστές του, γύρισε ένα πρώτο επεισόδιο της νέας ειδησεογραφικής εκπομπής του.

«Για χρόνια τώρα, αναρωτιόμουν γιατί δεν υπήρχε μια ειδησεογραφική εκπομπή αφιερωμένη σε καλές ειδήσεις. Στην απόγνωση μου να βρω την δόση μου, απεύθυνα κάλεσμα, ή μάλλον σας παρακάλεσα για καλά νέα. Και ανταποκριθήκατε. Αφού διάβασα τις απαντήσεις και απίστευτα συγκινητικές ιστορίες, σκέφτηκα αρκετά, κόσμε. Γιατί όχι εμείς; Γιατί όχι τώρα; Οπότε, κυρίες και κύριοι, εσείς φταίτε και αυτό είναι το Some Good News. Είμαι ο John Krasinski και σε περίπτωση που δεν ήταν ξεκάθαρο, δεν έχω ιδέα τι κάνω» δήλωσε ο ηθοποιός.

Στην συνέχεια ο Krasinski μετέφερε πολλές από τις συγκινητικές ειδήσεις που του έστειλαν οι followers του, όπως πράξεις αγάπης και αλληλεγγύης μεταξύ γειτόνων και τον αρραβώνα ενός ζεύγους. Στο πρώτο επεισόδιο εμφανίστηκε επίσης ο Steve Carell, με τον οποίο αναπόλησαν για τα χρόνια που πέρασαν μαζί στο «The Office». Ο Krasinki πήρε επίσης συνέντευξη από την Coco, η οποία πρόσφατα ολοκλήρωσε χημειοθεραπεία και όταν γύρισε σπίτι την υποδέχτηκε η γειτονιά.

«Είμαι ο John Krasinski και αυτό είναι το SGN και σας ζητώ να θυμάστε – όσο δύσκολη και να είναι η ζωή, πάντοτε υπάρχει το καλό στο κόσμο και θα τα πούμε την επόμενη φορά. Καληνύχτα!» σχολίασε ο χολιγουντιανός αστέρας, κλείνοντας το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής του.