Δείτε δωρεάν τα μεγάλα μιούζικαλ του Andrew Lloyd Webber στο σπίτι

andrew-lloyd-webber JStone
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Ο Βρετανός συνθέτης ανέβασε στο YouTube βιντεοσκοπημένες παραγωγές κλασικών έργων του από το Μπρόντγουεϊ και το Γουέστ Εντ.

Με τις θεατρικές σκηνές του Μπρόντγουεϊ και του Γουέστ Εντ να έχουν ερημώσει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η μαγεία των κλασικών μιούζικαλ που φέρουν την υπογραφή του Andrew Lloyd Webber έρχεται στην μικρή οθόνη ως «αντίδοτο» στα έκτακτα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και περιορισμού στο σπίτι. Ο Βρετανός συνθέτης αποφάσισε να μοιραστεί εντελώς δωρεάν, για 48 ώρες, μέσω του YouTube βιντεοσκοπημένες παραγωγές των έργων του.

Το πρώτο έργο του Webber που θα διαθέσει μέσω του καναλιού «The Show Must Go On!» είναι το «Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat» που έγραψε μαζί με τον στενό συνεργάτη του Tim Rice. Στην θεατρική παραγωγή που αφηγείται την ιστορία του Ιωσήφ από την Παλαιά Διαθήκη, ο Donny Osmond έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και δίπλα του εμφανίζεται ο Richard Attenborough ως Ιάκωβος. Η πρεμιέρα του μιούζικαλ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Απριλίου στις 21:00 ώρα Ελλάδος.

The Really Useful Group

Ο Donny Osmond πρωταγωνίστησε στο μιούζικαλ του Andrew Lloyd Webber το 1999.

Σύμφωνα με τον Webber, την ερχόμενη εβδομάδα θα ανεβάσει μια βιντεοσκοπημένη παραγωγή του «Jesus Christ Superstar» με τους Tim Minchin, Melanie C και Chris Moyles στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Στο μήνυμα του ο Βρετανός συνθέτης δήλωσε πως σκοπεύει να μοιραστεί μέσω του YouTube μια παράσταση του «By Jeeves», χωρίς όμως να αποκαλύπτει ποια έργα του θα ακολουθήσουν στην συνέχεια.