Σκηνοθετήστε το νέο βιντεοκλίπ της Grimes

grimes-youll-miss-me-when-im-not-around
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Η Καναδή pop star έδωσε όλα το απαραίτητο υλικό για το νέο της single «You’ll Miss Me When I’m Not Around».

Οι ζωντανές εμφανίσεις και οι περιοδείες μπορεί να έχουν διακοπεί προσωρινά λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, αυτό όμως δεν έχει πτοήσει τους αστέρες της μουσικής. Έχοντας προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, μέσω των social media και πλατφόρμων streaming παραμένουν σε επαφή με τους θαυμαστές τους.

Παράλληλα πολλές εταιρείες μουσικών οργάνων και λογισμικού προσφέρουν πολλά δωρεάν εργαλεία και προγράμματα για να περάσουν πιο δημιουργικά και ευχάριστα οι ώρες στο σπίτι. Η Grimes πήγε ένα βήμα παραπέρα και δίνει την δυνατότητα σε όλους τους θαυμαστές της να σκηνοθετήσουν μια δική τους εκδοχή του βιντεοκλίπ για το νέο της single «You’ll Miss Me When I’m Not Around» από το πέμπτο άλμπουμ της με τίτλο «Miss Anthropocene».

«Επειδή όλοι είμαστε κλεισμένοι μέσα και σκεφτήκαμε ότι εάν ο κόσμος βαριέται θέλει να μάθει νέα πράγματα, δώσαμε τα βασικά συστατικά ενός [lyric video] για οποιονδήποτε θέλει να φτιάξει κάτι χρησιμοποιώντας το υλικό μας» εξηγεί η Grimes στο Instagram. Στο αρχείο που έχει ανεβάσει στο WeTransfer συμπεριλαμβάνoνται σύνδεσμοι για πλούσιο βιντεοσκοπημένο και ηχητικό υλικό, αλλά και ορισμένα εργαλεία και artwork για τους επίδοξους σκηνοθέτες.

Παράλληλα η Grimes συμπλήρωσε πως η Native Instruments παρέχει δωρεάν συνδρομή ενός μήνα στο Sounds.com για όσους χρειάζονται περισσότερες εφαρμογές για να δημιουργήσουν ένα remix, ενώ πρότεινε ορισμένα από αυτά που χρησιμοποιεί η ίδια και η ομάδα της, όπως το Blender, Daz 3D και την σουίτα της Adobe.

John Londono

Κλείνοντας η Grimes παρακάλεσε όλους όσους αξιοποιήσουν το υλικό της να μοιραστούν τις δημιουργίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να μπορέσει να επιλέξει τα αγαπημένα της.

Δείτε το βιντεοκλίπ του «You’ll Miss Me When I’m Not Around» από την Grimes