Timothée Chalamet και Armie Hammer επιστρέφουν στο «Έλα να με βρεις»

call-me-by-your-name
ΔΕΥΤΕΡΑ, 06 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Ο Luca Guadagnino επιβεβαίωσε τα σχέδια για το σίκουελ του «Να με φωνάζεις με το όνομα σου».

Σύμφωνα με μια νέα συνέντευξη που έδωσε στην La Repubblica, ο Luca Guadagnino σκοπεύει να γυρίσει το πολυαναμενόμενο σίκουελ του «Να με φωνάζεις με το όνομα σου» με πολλά μέλη του πρωτότυπου καστ, όπως τον Timothée Chalamet, τον Armie Hammer, τον Michael Stuhlbarg και την Esther Garrel.

Ο Ιταλός σκηνοθέτης δεν έχει κρύψει τα γεγονός ότι ετοιμάζει μια συνέχεια στην δραματική ταινία που απέσπασε ένα Όσκαρ για το διασκευασμένο σενάριο του André Aciman και άλλες τέσσερις υποψηφιότητες. Στο περιθώριο του φεστιβάλ των Καννών της περασμένης χρονιάς ο Guadagnino δήλωσε πως είχε διαβάσει ένα draft του «Έλα να με βρεις», της συνέχειας που έγραψε ο Aciman εκδόθηκε τον περασμένο Οκτώβριο.

«Ασφαλώς, ήταν τεράστια χαρά που δούλεψα με τους Timothée Chalamet, Armie Hammer, Michael Stuhlbarg, Esther Garrel και τους άλλους ηθοποιούς. Όλοι θα είναι στην νέα ταινία» σχολίασε ο Guadagnino στην νέα συνέντευξη του.

Στο «Να με φωνάζεις με το όνομα σου» ο Έλιο (Chalamet) είναι ένας δεκαεπτάχρονος στο κατώφλι της ενηλικίωσης. Ο Όλιβερ (Hammer), ένας νεαρός ερευνητής, φιλοξενούμενος για το καλοκαίρι στο σπίτι των γονιών του Έλιο. Οι δυο τους θα ζήσουν ένα αιφνίδιο, παράφορο ειδύλλιο µε φόντο την Ιταλία της δεκαετίας του 1980. Απροετοίμαστοι για τις συνέπειες της αμοιβαίας τους έλξης, οι ατέλειωτες καλοκαιρινές µέρες τούς παρασύρουν σε εναλλασσόμενα ρεύματα εµµονής, σαγήνης και πόθου. Αψηφώντας τους κινδύνους, οι δυο τους συγκλίνουν προς κάτι που φοβούνται ότι δεν θα ξαναβρούν ποτέ: την απόλυτη σύνδεση µε έναν άλλο άνθρωπο.

Στην συνέχεια που έγραψε ο Aciman, ο πατέρας του Έλιο, ο Σάµιουελ (τον οποίο ενσάρκωσε στην μεγάλη οθόνη ο Stuhlbarg), ταξιδεύει από τη Φλωρεντία στη Ρώµη για να επισκεφθεί τον γιο του που σταδιοδροµεί ως προικισµένος κλασικός πιανίστας. Μια τυχαία συνάντηση στο τρένο µε µια όµορφη νεαρή γυναίκα θα ανατρέψει τα σχέδια του Σάµι και θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα. Ο Έλιο µετά από λίγο καιρό µετακοµίζει στο Παρίσι, όπου θα αποκτήσει µια σηµαντική σχέση, ενώ ο Όλιβερ, οικογενειάρχης και καθηγητής πλέον στη Νέα Αγγλία, σκέφτεται σοβαρά να ξαναδιασχίσει τον Ατλαντικό για ένα ταξίδι επιστροφής στην Ευρώπη.