Ο Όλαφ του «Ψυχρά κι ανάποδα» σε νέες περιπέτειες

frozen-olaf
ΤΡΙΤΗ, 07 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Ο Josh Gad και ο Hyrum Osmond δημιούργησαν στο σπίτι μια σειρά ταινιών μικρού μήκος με τον χιονάνθρωπο της Disney.

Ο αξιολάτρευτος Όλαφ των ταινιών «Ψυχρά κι ανάποδα» απέκτησε την δική του σειρά ταινιών μικρού μήκους, η οποία θα γίνει διαθέσιμη μέσω του επίσημου καναλιού της Disney στο YouTube. Πίσω από την νέα σειρά που τιτλοφορείται «At Home with Olaf» βρίσκονται ο Josh Gad και ο Hyrum Osmond.

Η σειρά αφηγείται τις περιπέτειες του Όλαφ στο μυθικό Άρεντελ, με τον Gad να γράφει το σενάριο και να δανείζει την φωνή του στον χιονάνθρωπο της Disney, ενώ ο Osmond έχει αναλάβει το animation. Η παραγωγή της σειράς έγινε εξολοκλήρου στο σπίτι λόγω των έκτακτων μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης για την αντιμετώπιση του νέου κορωνοϊού.

Η σχετικά απλοϊκή ιστορία του πρώτου επεισοδίου με τίτλο «Fun with Snow» ξεκινά με τον Όλαφ να παίζει με χιόνι στα δάση του Άρεντελ και άθελα του πετάει έναν μικροσκοπικό χιονάνθρωπο μακριά. Ο ήρωας αντιλαμβάνεται τι έκανε, το «θύμα» του επιστρέφει και το παιχνίδι (όπως και η ζωή) συνεχίζεται.

Δεν είναι ξεκάθαρο πόσα επεισόδια της σειράς θα κυκλοφορήσουν συνολικά, όμως αναμένονται περισσότερα τις επόμενες μέρες. Ο Gad έχει παραμείνει δραστήριος παρά το γεγονός ότι έχει απομονωθεί στο σπίτι του και μέσω των λογαριασμών του στο Twitter και στοο Instagram συχνά διαβάζει παιδικά βιβλία για να διασκεδάσει τους νεαρούς θαυμαστές του.