Billie Eilish: «Περνάω καλά μόνη μου»

billie-eilish Mario Sorrenti
ΤΕΤΑΡΤΗ, 08 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

«Όταν βγούμε έξω ξανά , θα είμαστε τόσο ευτυχισμένοι και μετά από τρεις μέρες, πάλι θα τα θεωρούμε όλα δεδομένα» σχολίασε για την καραντίνα.

Η πανδημία έχει φέρει έκτακτα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και περιορισμού στο σπίτι, με στόχο να περιοριστεί η διασπορά του νέου κορωνοϊού. Πολλά μεγάλα ονόματα του θεάματος έχουν κάνει έκκληση στους θαυμαστές τους να τηρήσουν την «καραντίνα» μέχρι να αντιμετωπιστεί η ίωση. Σε μια νέα συνέντευξη για το «Telekom Electronic Beats» podcast, η Billie Eilish μίλησε για το πώς περνάει στο σπίτι με τους γονείς της.

«Περνά καλά μόνη. Νιώθω πως όλοι στο Ίντερνετ είναι στο FaceTime όλη μέρα με του φίλους τους. Αγαπώ τους φίλους μου και ανυπομονώ να τους δω. Μου λείπουν πολύ, αλλά ταυτόχρονα είμαι καλά. Τα πάω καλά μόνη, μου αρέσει να είμαι μόνη μου» δήλωσε η 18χρονη τραγουδίστρια. Στην συνέχεια η Eilish μίλησε για την επιστροφή στην καθημερινότητα, όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση αρθούν τα μέτρα καραντίνα.

Invision/AP / Jordan Strauss

«Μόλις μπορέσουμε να δούμε κόσμο ξανά και να βγούμε έξω, θα είμαστε τόσο ευτυχισμένοι και ευγνώμονες. Και μετά από τρεις μέρες, θα τα θεωρούμε όλα δεδομένα ξανά» εκτίμησε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, συμπληρώνοντας πως «έτσι λειτουργούν οι άνθρωποι. Έτσι είναι φτιαγμένοι οι άνθρωποι. Σου λείπει κάτι τόσο πολύ όταν δεν το έχεις. Ποτέ δεν το σκέφτεσαι όταν το έχεις».

Κλείνοντας την συνέντευξη, η Eilish τόνισε πως οι καλύτερες αποφάσεις που έχει πάρει σχετικά με την καριέρα της είναι που έμεινε προσηλωμένη στις ιδέες και προτάσεις της για τα βιντεοκλίπ και το artwork της, αλλά και που συνεχίζει να δημιουργεί μουσική στο σπίτι με τον αδερφό της, τον Finneas.