Ο Macaulay Culkin επιστρέφει στο «σπίτι» του

macaulay-culkin Jordan Strauss
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Η cameo εμφάνιση του χολιγουντιανού αστέρα στο reboot θα κοστίσει ακριβά στους «απεγνωσμένους» παραγωγούς της Disney.

Πριν από λίγους μήνες έγινε γνωστό πως η Disney σχεδιάζει ένα reboot του «Μόνος στο σπίτι» για την νέα της πλατφόρμα streaming. Η είδηση είχε κάνει αίσθηση, ενώ ο πρωταγωνιστής των δύο πρώτων ταινιών του franchise, ο Macaulay Culkin, είχε δηλώσει μεταξύ σοβαρού κι αστείου πως είναι διαθέσιμος.

Τελικά η δημόσια πρόταση του ηθοποιού φαίνεται πως είχε αποτέλεσμα, καθώς σύμφωνα με άρθρο της Sun, αναμένεται να κάνει μια cameo εμφάνιση στο reboot. Πηγές του άρθρου σημείωσαν πως η αμοιβή του Culkin ανέρχεται στις 2,5 εκατομμύρια λίρες.

YouTube

Τα τελευταία χρόνια ο Macaulay Culkin έχει πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά διαφημίσεων που παραπέμπουν στην κλασική κωμωδία των John Hughes και Chris Columbus.

«Κανένα “Μόνος στο σπίτι” δεν είναι πλήρες χωρίς τον αστέρα του, τον Macaulay. Τα αφεντικά της Disney ήθελαν απεγνωσμένα να τον συμπεριλάβουν και άνοιξαν τα πορτοφόλια του κατά ένα μεγάλο τρόπο για να το κάνουν. Γίνεται ο σχεδιασμός της cameo εμφάνισης του και επεξεργάζονται τις λεπτομέρειες – αλλά θα τους κοστίσει σχεδόν 2,5 εκατομμύρια λίρες» αναφέρει χαρακτηριστικά η πηγή της εφημερίδας.

Στο reboot που σκηνοθετεί ο Dan Mazer, ο Rob Delaney και η Ellie Kemper πρωταγωνιστούν ως ένα ζευγάρι το οποίο προκειμένου να σώσει το σπίτι του από την οικονομική καταστροφή, ξεκινά έναν «πόλεμο» με ένα παιδί (τον οποίο υποδύεται ο Archie Yates) που έχει κλέψει ένα ανεκτίμητο κειμήλιο.