Πρώτη ματιά στον δεύτερο κύκλο του «Homecoming» με την Janelle Monáe

homecoming
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Η πρεμιέρα της δραματικής σειράς θρίλερ των Amazon Studios θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαΐου.

Η Janelle Monáe πρωταγωνιστεί στον δεύτερο κύκλο του «Homecoming», αναλαμβάνοντας τα ηνία από την Julia Roberts που συνεχίζει ως παραγωγός. Η πρεμιέρα της νέας σεζόν έχει προγραμματιστεί για τις 22 Μαΐου και το Amazon έδωσε στην δημοσιότητα ένα πρώτο teaser βίντεο.

Ο χαρακτήρας της Monáe ξυπνά μέσα σε μια βάρκα στη μέση μιας λίμνης, δίχως να γνωρίζει πώς βρέθηκε εκεί αλλά και ποια είναι. Η αναζήτηση για την πραγματική ταυτότητα της την φέρνει σε επαφή με την μυστηριώδης Geist Group, την εταιρεία πίσω από το Homecoming Initiative.

Amazon

Παράλληλα ο Walter Cruz, τον οποίο ενσαρκώνει ξανά ο Stephan James, προσπαθεί να δημιουργήσει μια νέα ζωή μετά τις τραυματικές εμπειρίες του στο πόλεμο αλλά και το Homecoming Initiative και γρήγορα αντιλαμβάνεται πως υπάρχει μια ακόμα πιο ύπουλη εκδοχή του προγράμματος – αρκεί να την θυμηθεί.

Amazon

Στα νέα επεισόδια τα οποία σκηνοθέτησε ο Kyle Patrick Alvarez, η Hong Chau παίζει τον ρόλο μια ανώνυμης υπαλλήλου στην Geist που ξαφνικά αποκτά τεράστια δύναμη μέσα στην εταιρεία, ο βραβευμένος με Όσκαρ Chris Cooper εμφανίζεται ως o εκκεντρικός ιδρυτής της εταιρείας Leonard Geist, ενώ η βραβευμένη με Emmy Joan Cusack ως μια εξίσου εκκεντρική στρατιωτικός.