Πρώτη δημόσια εμφάνιση του Tom Hanks μετά την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό

tom-hanks Featureflash Photo Agency
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Ο ηθοποιός ευχαρίστησε τους επαγγελματίες υγείας και όλους όσους συνεχίζουν να εργάζονται εν μέσω πανδημίας στο «Saturday Night Live».

Ο Tom Hanks έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του μετά την περιπέτεια υγείας του, επιστρέφοντας ως οικοδεσπότης στο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής «Saturday Night Live». Το επεισόδιο που προβλήθηκε την Παρασκευή 11 Απριλίου ήταν το πρώτο μετά την προσωρινή παύση παραγωγής στις αρχές Μαρτίου, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ξεκινώντας τον μονόλογο του, ο Hanks σχολίασε πως είναι «μια περίεργη εποχή για να προσπαθήσει να είναι κανείς αστείος», ενώ χαρακτήρισε το εαυτό του ως «το celebrity καναρίνι στο ανθρακωρυχείο για τον κορωνοϊό».

«Από τότε που έλαβα την διάγνωση νιώθω περισσότερο σαν πατέρας της Αμερικής από ποτέ. Κανείς δεν θέλει να είναι κοντά μου για πολύ και κάνει τον κόσμο να νιώθει άβολα» τόνισε στην συνέχεια με μια διάθεση αυτοσαρκασμού.

Κλείνοντας την εισαγωγή του, ο Hanks υπογράμμισε την ανάγκη για τα μέτρα αυτοπεριορισμού και κοινωνικής αποστασιοποίησης, ενώ εκθείασε το έργο των εργαζόμενων στον χώρο υγείας, αλλά και όσους συνεχίζουν να εργάζονται εν μέσω της πανδημίας προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες.

Shutterstock / Joe Seer

Ο Tom Hanks και η σύζυγος του Rita Wilson νόσησαν με τον κορωνοϊό στην Αυστραλία, όπου βρίσκονταν για τα γυρίσματα της βιογραφικής ταινίας για τον Elvis Presley.

«Παραμείνετε ασφαλείς. Είμαστε όλοι μαζί για όσο διαρκέσει και θα το ξεπεράσουμε μαζί. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε του εργαζόμενους στα νοσοκομεία, τις πρώτες βοήθειες και όλους του βοηθούς μας… άνδρες και γυναίκες που διατηρούν αυτή τη χώρα όταν τους χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ. Θα τους φροντίσουμε και θα φροντίσουμε ο ένας τον άλλον» δήλωσε ο ηθοποιός.