«Φιλαράκια»: Νέες πληροφορίες για το reunion που θα καθυστερήσει λόγω κορωνοϊού

friends
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Στο special unscripted επεισόδιο που θα κυκλοφορήσει μέσω του HBO Max οι ηθοποιοί δεν θα ενσαρκώσουν τελικά τους γνώριμους χαρακτήρες τους.

Όπως πολλές live-action παραγωγές στην μικρή και μεγάλη οθόνη, η πολυαναμενόμενη επιστροφή των Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler και Ross θα καθυστερήσει λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού. Τον περασμένο χειμώνα έγινε γνωστό πως τα «Φιλαράκια» θα επιστρέψουν για ένα ειδικό unscripted επεισόδιο μέσω της νέας πλατφόρμας streaming με την στήριξη της WarnerMedia, του HBO Max.

Σε μια νέα ανακοίνωση του, το HBO εξήγησε πως λόγω των έκτακτων μέτρων καραντίνας, το συγκεκριμένο επεισόδιο δεν θα είναι έτοιμο για την πρεμιέρα της πλατφόρμας streaming, ενώ παράλληλα έδωσε ορισμένα στοιχεία για την φύση του reunion. Η λειτουργία του HBO Max αναμένεται να ξεκινήσει τον Μάιο, χωρίς όμως να έχει επισημοποιηθεί ακόμα η ημερομηνία.

NBC

«Το καστ και οι παραγωγοί είναι κατενθουσιασμένοι για την έναρξη της παραγωγής, καθώς θα είναι πρώτη φορά μετά το τέλος της σειράς που όλο το καστ θα είναι μαζί στα πρωτότυπα σετ για να αναπολήσουν. Θα υπάρχουν πολλές υπέροχες εκπλήξεις και πολύ υλικό από τα παρασκήνια που ανυπομονούν να μοιραστούν» αναφέρει η ανακοίνωση.

Στην συνέχεια ο εκπρόσωπος του δικτύου υπογράμμισε πως «για να αποφευχθεί οποιαδήποτε παρεξήγηση σχετικά με το τι είναι αυτό το special, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως δεν πρόκειται για κάποιο νέο, πρωτότυπο επεισόδιο της σειράς. Οι ηθοποιοί θα εμφανιστούν ως οι εαυτοί τους, όχι ως οι πολυαγαπημένοι χαρακτήρες τους».

NBC

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την ολοκλήρωση του δέκατου και τελευταίου κύκλου το 2004, οι περισσότεροι ηθοποιοί και παραγωγοί της σειράς είχαν εκφράσει αμφιβολίες σχετικά με μια ενδεχόμενη επιστροφή, τονίζοντας πως αφηγηματικά δεν υπήρχε λόγος ή ενδιαφέρον για κάτι τέτοιο. Τελικά η φόρμουλα βρέθηκε, με το νέο special να αποτελεί μια αναδρομή στο παρελθόν και στην τεράστια επίδραση που είχε στον χώρο της τηλεόρασης.