Κλεφτές ματιές στην ποιητική συλλογή της Lana Del Rey

lana-del-rey Pamela Cochrane
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Το πολυαναμενόμενο spoken work άλμπουμ της Αμερικανίδας τραγουδίστριας τιτλοφορείται «Violet Bent Backwards Over The Grass».

Την περασμένη χρονιά η Lana Del Rey ανακοίνωσε πως ετοιμάζει μια ποιητική συλλογή την οποία είχε αποφασίσει να φτιάξει στο χέρι και να διανέμει η ίδια σε τοπικά βιβλιοπωλεία. Λίγους μήνες αργότερα εξήγησε πως η συλλογή θα κυκλοφορούσε τον Φεβρουάριο ως spoken word άλμπουμ με στόχο να ενισχύσει μια σειρά φιλανθρωπικών σκοπών.

Ο Φεβρουάριος όμως πέρασε και το συγκεκριμένο άλμπουμ δεν κυκλοφόρησε όπως είχε ανακοινωθεί, όμως μέσω μιας σειράς αναρτήσεων στον Instagram η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έδωσε περισσότερες πληροφορίες για την νέα της δουλειά. Το άλμπουμ τιτλοφορείται «Violet Bent Backwards Over The Grass» και θα περιλαμβάνει background μουσική από τον Jack Antonoff.

Σε μια από τις αναρτήσεις της που πλέον έχουν σβηστεί, η Del Rey μοιράστηκε το εξώφυλλο το οποίο απεικονίζει μια πορτοκαλιά και τον τίτλο του άλμπουμ με χρυσά γράμματα. Οι followers της πάντως μπορούν να πάρουν μια πρώτη γεύση από ένα βίντεο. Εκεί η 34χρονη τραγουδίστρια απαγγέλει ένα ποίημα της, ενώ στο background ακούγεται ένα instrumental και ο θόρυβος αυτοκινήτων.

Το τελευταίο άλμπουμ της Del Rey, το «Normal Fucking Rockwell» που περιλαμβάνει τα singles «Mariners Apartment Complex», «Venice Bitch» και «Hope Is a Dangerous Thing for a Woman Like Me to Have – but I Have It», κυκλοφόρησε τον Αύγουστο 2019 και απέσπασε δύο υποψηφιότητες για Grammy.