Η Dua Lipa ζητά τη «βοήθεια του κοινού» για ένα μυστικό project

dua-lipa
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Μέσω μιας ανάρτησης στο Twitter κάλεσε τους θαυμαστές της να ηχογραφήσουν διασκευές του νέου της single «Break My Heart».

Όσοι έχουν ταλέντο στο τραγούδι ή την μουσική έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ένα μυστικό project της Dua Lipa. Μέσω μιας ανάρτησης στο Twitter η Βρετανίδα τραγουδίστρια κάλεσε τους followers της να της στείλουν διασκευές του νέου της single «Break My Heart».

«Σας προσκαλούμε να αποτελέσετε μέρος μιας πολύ ξεχωριστής ερμηνείας του “Break My Heart”. Εάν τραγουδάτε ή παίζετε κάποιο όργανο, ηχογραφήστε τον εαυτό σας να παίζετε με το κομμάτι με ακουστικά για το καλύτερο αποτέλεσμα και βάλτε τον σύνδεσμο στο κουτί. Εάν έχετε ήδη ηχογραφήσει μια διασκευή, στείλτε την! Ψάχνουμε για ένα μεγάλο εύρος οργάνων, συμπεριλαμβανομένων ντραμς, πνευστών, εγχόρδων, κρουστών και κιθαρών» αναφέρει η Dua Lipa στην ανάρτηση της.

Δεν έχει γίνει γνωστό πως θα αξιοποιηθούν οι συγκεκριμένες ηχογραφήσεις – ενδεχομένως να πρόκειται για ένα νέο βιντεοκλίπ – όμως όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να στείλουν τις διασκευές τους συμπληρώνοντας μια αίτηση online.

Το «Break My Heart» είναι το τρίτο single από το δεύτερο άλμπουμ της Dua Lipa με τίτλο «Future Nostalgia» που κυκλοφόρησε στα τέλη Μαρτίου. Σε πρόσφατες δηλώσεις της, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως θα ξεκινήσει να δουλεύει πάνω στον επόμενο δίσκο της όσο βρίσκεται σε καραντίνα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Shutterstock / Christian Bertrand

«Υποτίθεται θα ξεκίναγα μια περιοδεία στα τέλη Απριλίου, η οποία αναβλήθηκε οπότε μάλλον θα αρχίσω να σκέφτομαι για το τρίτο άλμπουμ μου νωρίτερα και όχι αργότερα» δήλωσε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως «μάλλον επειδή κάποια στιγμή θα έχω λίγο χρόνο για να πάω στο στούντιο».