Παραγωγός του «The Walking Dead» βρήκε τρόπο να «τρομάξει» τον κορωνοϊό

the-walking-dead
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Ο Greg Nicotero εμπνεύστηκε από το Halloween και «αξιοποίησε» ορισμένα props από τα γυρίσματα της δραματικής σειράς τρόμου.

Μπορεί το φθινόπωρο να απέχει ακόμα αρκετούς μήνες, όμως ένας εκτελεστικός παραγωγός του «The Walking Dead» εμπνεύστηκε από το Halloween για να «διώξει» τον κορωνοϊό από το σπίτι του. Το μόνο που χρειάστηκε ο Greg Nicotero ήταν ορισμένα μακάβρια props από τα γυρίσματα της δραματικής σειράς τρόμου του AMC.

Πιο συγκεκριμένα ο Nicotero, ο οποίος σχεδιάζει ειδικά εφέ και σκηνοθετεί στο «The Walking Dead», στόλισε την καγκελόπορτα του σπιτιού του με ορισμένα κεφάλια ζόμπι που έχουν χρησιμοποιηθεί στα επεισόδια της σειράς.

Ο παραγωγός μοιράστηκε μέσω Instagram μια φωτογραφία της στολισμένης εισόδου στο σπίτι η οποία «σίγουρα θα τρομάξει μακριά οποιονδήποτε ιό», ενώ αποκάλυψε σε ποιους «ανήκουν» τα κεφάλια που χρησιμοποίησε.

«Εάν έχετε απορία είναι η Alpha, το κορίτσι με το ποδήλατο, το γυναικείο ζόμπι που σκοτώνει ο Carl στην αγροικία στο πρώτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν και ένα από τα κεφάλια στο ενυδρείο του Governor, το πρώτο κατοικίδιο της Michonne, το κεφάλι του Ben Garner από το ενυδρείο του Governor και το δεύτερο κατοικίδιο της Michonne» αναφέρει ο παραγωγός.

Όπως σχεδόν όλες οι τηλεοπτικές παραγωγές, τα γυρίσματα του «The Walking Dead» έχουν σταματήσει προσωρινά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και το φινάλε της δέκατης σεζόν έχει αναβληθεί. Το 15ο και προτελευταίο επεισόδιο του κύκλο προβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα και αφήνει πολλά ερωτήματα για την μοίρα αρκετών κεντρικών χαρακτήρων.

Το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου φινάλε αποκαλύπτει πως η Maggie – την οποία ενσάρκωσε η Lauren Cohan – επιστρέφει στο προσκήνιο μετά την αποχώρηση της στο τέλος του ένατου κύκλου.