Ο Ansel Elgort καταπολεμά τον κορωνοϊό με αποκαλυπτικές φωτογραφίες

ansel-elgort Featureflash Photo Agency
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Ο ηθοποιός βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να στηρίξει εργαζόμενους σε νοσοκομεία και εστιατόρια που έχουν πληγεί από την πανδημία.

Πολλοί αστέρες του θεάματος έχουν αναλάβει πρωτοβουλίες για να στηρίξουν τις προσπάθειες αντιμετώπισης της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, προσφέροντας ψυχαγωγία, διασκέδαση και εθελοντική εργασία. Ο Ansel Elgot σκαρφίστηκε έναν έξυπνο τρόπο να στηρίξει οικονομικά τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία και εστιατόρια του Μπρούκλιν που πληγεί – με καυτές φωτογραφίες του.

Πιο συγκεκριμένα ο Αμερικάνος ηθοποιός ανέβασε στο Instagram μια αποκαλυπτική φωτογραφία του στην ντουζιέρα και στην λεζάντα παρότρυνε τους followers του να επισκεφτούν το «προφίλ» του στο OnlyFans. Η συγκεκριμένη σελίδα προσφέρει την δυνατότητα σε μοντέλα και social media influencers να μοιράζονται και να πωλούν υλικό με πορνογραφικό περιεχόμενο.

Shutterstock / Tinseltown

Στην πραγματικότητα όμως ο σύνδεσμος που παρείχε ο Elgort έστελνε τους «ανυποψίαστους» followers του στον διαδικτυακό έρανο στο «Brooklyn for Life!» του GoFundMe. Στόχος του εράνου που ξεκίνησε ο Jeffrey Wright είναι να προμηθεύσει τους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής στο νοσοκομείο του Μπρούκλιν με φαγητό από τοπικά εστιατόρια που έχουν επηρεαστεί από την πανδημία και τα έκτακτα μέτρα.

Η ανταπόκριση στην ανάρτηση του Elgort (η οποία πλέον έχει κατέβει) ήταν εντυπωσιακή και ο ηθοποιός ευχαρίστησε θερμά μέσω Instagram Stories όλους όσους ενίσχυσαν τον έρανο. Χάρη στις δωρεές, οι διοργανωτές του «Brooklyn for Life» μπορούν και προσφέρουν ήδη 2.500 γεύματα την ημέρα.