Tom Hanks και Rita Wilson βοηθούν ενεργά στις έρευνες κατά του κορωνοϊού

rita-wilson-tom-hanks Tinseltown
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Το ζευγάρι αποκάλυψε πως έχει αντισώματα στον COVID19 και θα δώσει αίμα και πλάσμα για την ανάπτυξη ενός εμβολίου.

Ο Tom Hanks και η Rita Wilson θα δώσουν αίμα για να βοηθήσουν στις έρευνες για την ανάπτυξη ενός εμβολίου που θα καταπολεμήσει τον νέο κορωνοϊό. Το ζευγάρι κόλλησε με τον ιό κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της νέα βιογραφική ταινία για τον Elvis Presley και μετά από μερικές εβδομάδες νοσηλείας στην Αυστραλία επέστρεψε στο Λος Άντζελες.

Κατά την διάρκεια συνέντευξης στο podcast «Wait Wait… Don’t Tell Me» του NPR, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγος του έμαθαν πως έχουν αντισώματα. Στην συνέχεια ο Hanks τόνισε πως άμεσα αποφάσισαν να δώσουν αίμα και πλάσμα για να βοηθήσουν τις εργαστηριακές έρευνες που διεξάγονται.

Shutterstock / Joe Seer

Κατά την διάρκεια της νοσηλείας τους στην Αυστραλία, ο Hanks και η Wilson χρησιμοποίησαν τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης για να ενημερώνουν τους followers τους για την κατάσταση της υγείας τους. Λίγο μετά τον επαναπατρισμό τους, ο Hanks σχολίασε πως η σύζυγος του «πέρασε πιο δύσκολα» από τον ίδιο.

«Είχε ένα πολύ υψηλότερο πυρετό και είχε ορισμένα άλλα συμπτώματα. Έχασε την αίσθηση της γεύσης και της όσφρησης. Για περίπου τρεις εβδομάδες δεν μπορούσε να απολαύσει καθόλου το φαγητό. Είχε τόση ναυτία που έπρεπε να σέρνεται στο πάτωμα από το κρεβάτι για να πάει στην τουαλέτα. Κράτησε λίγο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.