Νέο single από την Maya Hawke του «Stranger Things»

maya-hawke Ovidiu Hrubaru
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Το «Coverage» συμπεριλαμβάνεται στο ντεμπούτο της με τίτλο «Blush» που κυκλοφορεί τον Ιούνιο.

Η Maya Hawke έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο single με τίτλο «Coverage» από την πρώτη δισκογραφική δουλειά της. Πρόκειται για το δεύτερο single από το ντεμπούτο της «Blush» που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Ιουνίου.

Ακούστε το «Coverage» της Maya Hawke

Παράλληλα με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ως Robin Buckley στον τρίτο κύκλο του «Stranger Things», η ηθοποιός και τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι τα δύο single «Stay Open» και «To Love A Boy», ενώ πριν λίγες εβδομάδες το «By Myself».

Shutterstock / Kathy Hutchins

Ο Ethan Hawke έχει δηλώσει πως νιώθει ιδιαίτερα περήφανος για την ταλαντούχα κόρης του.

«Το “Coverage” είναι ένα τραγούδι που έγραψα για το πώς ξοδεύω τόσο πολύ από την ζωή μου και ενέργεια ζώντας στις ιστορίες άλλων ανθρώπων, στις ερωτικές σχέσεις άλλων ανθρώπων και στον πόνο άλλων ανθρώπων… ενώ προσπαθώ να συγκρατήσω την δική μου. Προσπαθώ να είμαι παρούσα στην δική μου αλήθεια, στις δικές μου σχέσεις» δήλωσε για το νέο της single η Hawke.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της στο NME για τα βήματα της στην μουσική, η Hawke τόνισε πως δεν έχει σκοπό να δημιουργήσει «μια νέα καριέρα», αλλά να αποκτήσει «έναν νέο τρόπο» για να εκφράζεται δημιουργικά και να κάνει νέους φίλους, όπως το συγκρότημα της.

«Κάθε φορά που μπαίνω στο στούντιο ή ανεβαίνω στην σκηνή μαζί τους, μαθαίνω όλο και περισσότερα. Είμαι πραγματική μαθήτρια, πραγματική αρχάρια, αλλά έχω υπέροχους δασκάλους» σχολίασε η Hawke.