Χορταστική στήριξη του Eminem στους εργαζόμενους των νοσοκομείων

eminem Kathy Hutchins
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Ο Αμερικάνος ράπερ έκανε δωρεά εκατοντάδες γεύματα «σπαγγέτι της μαμάς» σε δύο νοσοκομεία της γενέτειρας του, το Ντιτρόιτ.

Ο Eminem ευχαρίστησε τους εργαζόμενους υγείας στην πρώτη γραμμή κάνοντας μια δωρεά εκατοντάδων γεμάτων στα νοσοκομεία Henry Ford και Detroit Receiving. Πιο συγκεκριμένα ο Αμερικάνος ράπερ έστειλε 400 μερίδες «σπαγγέτι της μαμάς» του μέσω του ιδρύματος του.

«Οι ήρωες μας στον χώρο της υγείας “χάθηκαν” με το νόστιμο σπαγγέτι της μαμάς που δώρισε ο Eminem από το Ντιτρόιτ. Ευχαριστούμε που προσέφερες το εξαιρετικό γεύμα στην ομάδα μας» σχολίασε το επίσημο προφίλ του νοσοκομείου Henry Ford στο Instagram, ενώ μοιράστηκε μια φωτογραφία του φαγητού.

Σύμφωνα με τον μάνατζερ του Eminem, Paul Rosenberg, το Marshall Mathers Foundation θα συνεχίσει τις δωρεές φαγητού στους εργαζόμενους υγείας τις επόμενες εβδομάδες.

Το «σπαγγέτι της μαμάς» προέκυψε από το κλασσικό τραγούδι «Lose Yourself» από το soundtrack της δραματικής ταινίας «8 μίλια» στην οποία πρωταγωνίστησε ο ίδιος. Το 2017 ο Eminem δημιούργησε ένα pop-up εστιατόριο για να προωθήσει τον ένατο δίσκο του με τίτλο «Revival» που κυκλοφόρησε εκείνη την χρονιά.